Avrupa’nın en büyük “E-Ticaret ve E-İhracat Etkinliği” olarak bilinen WORLD ECOMMERCE FORUM bu sene de oldukça hareketli geçti. Birçok pazar yerinin, perakendecilerin, yatırımcıların katıldığı etkinlikte aynı zamanda birçok konuşmacı da yer aldı. E-ticaret üzerine faydalı bilgi aktarımının yapıldığı etkinlikte, konuşmacılar engin bilgilerini katılımcılar ile paylaştı.

World Ecommerce Forum
World Ecommerce Forum

WORLD ECOMMERCE FORUM’A kimler katıldı?

8-9-10 Haziran tarihlerinde gerçekleşen 10. WORLD ECOMMERCE FORUM’da 542+ konuşmacı, 41 ülkeden katılımcı, 200 üretici, 73+ sponsor, 400+ stant, 70.000 Etsy ve Amazon katılımcısı yer aldı. Bununla birlikte WORLDEF’te 50’den fazla perakende marka da katılım gösterdi. ikas ve Aras Kargo’nun ana sponsor olduğu, WORLD ECOMMERCE FORUM bir o kadar eğlenceli ve hareketli geçti. Etkinliğin ana sponsorlarından olan ikas, genç ve dinamik ekibi ile etkinlik boyunca katılımcılarla etkileşim içerisinde yer aldı.

worldecommerce

WORLD ECOMMERCE FORUM neden önemli?

E-ticaretin hızlı bir gelişim sağladığı bu dönemde, birçok firmanın katılım sağladığı WORLD ECOMMERCE FORUM son derece önemlidir. Bu bağlamda, WORLD ECOMMERCE FORUM, birçok profesyoneli bir araya getirerek en yeni trendler ve uygulamalar hakkında bilgi sahibi olmanıza olanak sağlıyor.

Bu sene de oldukça hareketli geçen WORLD ECOMMERCE FORUM’da birçok Etsy, Amazon, Walmart, Wayfair gibi pazar yerlerinde faaliyet gösteren birçok satıcı da bir araya geldi. Etkinlikte birçok satıcı, pazar yerleri ile fikir alışverişi ve iş birliği yapma imkanı buldu. Bununla birlikte bu önemli etkinlikte, sektörün önde gelen uzmanları bir araya gelerek, e-ticaret alanında deneyimlerini ve başarı hikayelerini paylaşma imkanına sahip oldular. WORLD ECOMMERCE FORUM sayesinde katılımcılar, değerli ipuçları yakalama, yeni fikirleri uygulama konusunda da yeni tecrübeler kazanmış oldular.

WORLD ECOMMERCE FORUM sayesinde, katılımcılar ve sponsorlar ürünlerini veya hizmetlerini hedef kitleye sergileme fırsatı buldular. Sizler de sektörün en güncel bilgilerinden haberdar olmak isterseniz. Bir sonraki WORLD ECOMMERCE FORUM’a katılabilirsiniz.

WORLD ECOMMERCE FORUM Tarihleri

Birçok katılımcının ve firmanın yer aldığı etkinlik 8-9-10 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşti.

  • WORLD ECOMMERCE FORUM AMERICA 2023 – 11-13 EYLÜL
  • WORLD ECOMMERCE FORUM ANTALYA 2023 – 23-25 EKİM
  • WORLD ECOMMERCE FORUM DUBAI 2023- 5-7 ARALIK

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir