Tecno, yeni modeli için resmi tanıtımı yaptı. POVA Neo modelinin yerini alacak Tecno POVA Neo 2, 7000 mAh bataryasıyla dikkat çekiyor.

Çinli elektronik üreticisi Tecno, yeni akıllı telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl tanıtlan Tecno POVA modelinin yeni versiyonu olan Tecno POVA Neo, şirket tarafından tanıtıldı. Giriş seviyesi akıllı telefon olarak tanıtılan yeni versiyon, önceki seriye göre önemli yükseltmeler içeriyor.

Tecno Spark 9 serinin en uygunu olacak

Tecno POVA Neo özellikleri

7000 mah kapasiteli bataryali tecno pova neo 2 tanitildi

Tecno POVA Neo 2, FHD+ ekran çözünürlüğüne, 90Hz yenileme hızı destekli 6.82” IPS LCD ekrana sahip. Ön taraftaki panel, 8 megapiksel ön kamera ile destekleniyor. Telefonun arkasında ise 2 MP derinlik sensörü ve 16 MP ana kamera bulunuyor.  Çift kameraya eşlik eden LED flaş ile arka kamera kurulumu tamamlanıyor.

Geçtiğimiz yıl MediaTek Helio G25 yonga setini tercih eden şirket, bu sefer Helio G85 ile telefona güç veriyor. microSD kart ile 512 GB’a kadar genişletilebilen depolama alanı, 6 GB’a kadar RAM ve 128 GB’a kadar depolama alanı telefondaki diğer özellikler arasında. Telefonun en dikkat çeken özelliklerinden birisi batarya. 18W hızlı, kablolu şarj desteği bulunan devasa 7.000mAh telefona güç veriyor. Bunun yanı sıra yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı ve 3.5mm kulaklık jakı da telefonda yer almaya devam ediyor. Kutudan Android 12 işletim sistemi ile çıkacak cihazda HiOS ara yüzü kullanılıyor.  

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir