ZTE, Blade V40s adlı orta sınıf telefonunu tanıtarak piyasaya sundu. Yeni model 6.67 inç Amoled ekrana sahip. 

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden olan ZTE, markayı tercih edenler için orta sınıf bir model daha duyurdu. ZTE Blade V40s olarak adlandırılan modelde, 50 megapiksel üçlü arka kamera kurulumu dikkat çekiyor. 

Ekran altı kameralı ZTE Axon 30S özellikleri açığa çıktı

ZTE Blade V40s teknik özellikleri 

Blade V40s, delikli tasarıma sahip 6.67 inç AMOLED ekranı kullanıyor. 2400 x 1080 piksel Full HD+ çözünürlük ve 20:9 en boy oranını destekleyen ekranda 8 MP ön kamerası mevcut. Android 12 işletim sistemi ile kutudan çıkacak olan telefonda özellikle arka kameralar dikkat çekici.

LED ile çevrelenmiş olan arka kamera kurulumlarında 50 megapiksel ana kamera, 5 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik kamerası bulunuyor. Güvenliği önemseyenler için ise cihazın yan tarafına entegre edilmiş bir parmak izi okuyucusu da mevcut.

Unisoc T618 işlemcinin desteklediği modelde 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip bir versiyon bulunacak. microSD kart yuvası ile artırılabilecek olan depolama alanına 22.5W hızlı şarj desteği bulunan 4500 mAh kapasiteli batarya eşlik ediyor. Cihazdaki bağlantı noktaları ise çift SIM, 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, USB-C bağlantı noktası ve 3,5 mm ses jakı şeklinde.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir