“Peek Performance” adlı Apple etkinliği kapsamında 5G’li en uygun fiyatlı iPhone modeli yeni iPhone SE’nin tanıtımı yapıldı. Telefon tanıdık bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Eski klasik tasarım görünümünü kullanmaya devam eden ve ön kısmında da Touch ID özelliğine sahip ve üç farklı renk seçeneği ile sunulan yeni iPhone SE, Apple’ın 2022’de kullanıcıların beğenisine sunduğu ilk “yeni” iPhone modeli oldu.

Firmanın ürün seçeneklerindeki en uygun fiyatlı yeni nesil iPhone olma özelliğine sahip olan bu cihaz, gücünü A15 Bionic işlemciden güç alıyor ve bununla kendi kategorisindeki tüm rakiplerinden daha yüksek performansa sahiptir. Söz konusu bu yeni modeli, günümüz için küçük sayılabilecek, 4,7 inç Retina LCD ekran ile özelliğine sahiptir. Apple’ın yeni nesil yazılımsal kamera teknolojisine sahiptir. Yeni nesil ISP ile kamera kalitesi çok daha yüksek tasarlanan cihaz, tek bir 12 megapiksel arka kamera özelliğine sahiptir. Yerini aldığı SE modelinden çok daha iyi bir kamera teknolojisi ile beraber gelen bu ürün, Apple direk olarak açıklanmıyor ancak iddialara bakıldığında ise 4 GB RAM özelliğine sahiptir. 

Ubisoft ve Sony geliştiricilerinden Elden Ring eleştirisi

IP67 sertifikasına sahip olan 5G destekli yeni model, ekranını kendi kategorisindeki en sağlam cam ile korunaklı hale getiriliyor. 429 dolar başlangıç fiyatı ile kullanıcıların beğenisine sunulan yeni iPhone SE, 18 Mart tarihinde yurt dışında elde edilebilir olacak. iPhone SE 64 GB, 128 GB ve 256 GB modelleri ile beraber gece yarısı, yıldız ışığı ve (PRODUCT)RED renk seçenekleri ile Türkiye’de 10.999 TL’den başlayan fiyatlarıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olarak görülüyor. 

6 3

“iPhone SE, ikonik tasarımı, olağanüstü performansı ve hesaplı fiyatıyla mevcut kullanıcılar ve yeni iPhone müşteriler için olağanüstü popüler bir seçenek oldu. Bu yıl, A15 Bionic sayesinde şimdiye kadarki en güçlü ve dayanıklı iPhone SE’yi daha iyi pil ömrüyle geliştirdik. iPhone 13 serisindekiyle aynı olan bu çip; Akıllı HDR 4, Fotoğrafik Stiller ve Deep Fusion gibi gelişmiş kamera özelliklerinin de kapılarını açıyor.”

diyen Apple’ın Global iPhone Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kaiann Drance, sözlerini şu şekilde devam etti;

 “Üstelik iPhone SE, kullanıcıların 5G ile daha hızlı dosya indirmesini ve yüklemesini, daha yüksek kalitede video izlemesini, uygulamalarda gerçek zamanlı etkileşimi ve çok daha fazlasını sağlıyor. En yeni nesil teknolojiyi ve performansı bu fiyatla ancak Apple sunabilirdi.” 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir