Epic Games, 49 TL’lik Valuable Cities: Skylines’ı bu hafta 7 gün boyunca ücretsiz olarak yayınlıyor.

Cities: Skylines, bu haftanın her Perşembe günü devam eden Epic Games Store Ücretsiz Oyunlar kampanyasına ev sahipliği yapıyor. Epic Games geçen hafta iki ücretsiz oyun ve cebinde 59 TL olan bir oyunu ücretsiz olarak yayınladı. Bir kentsel yapı simülasyonu olan Skylines, 49 TL değerinde.

Colossal Order ve Tantalus Media tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından yayınlanan Cities: Skylines Mart 2015’te piyasaya sürülmüştü. Konsollar, macOS, Linux, Windows gibi tüm popüler platformları destekleyen oyun, 10-17 Mart tarihleri ​​arasında ücretsiz olarak indirilebiliyor.

49 TL Epic Games Store’dan ücretsiz olarak temin edilebilir

Cities: Skylines’ı ücretsiz indirmek için bir Epic Games hesabına ihtiyacınız var. Değilse, lütfen önce bir hesap oluşturun. Ardından Epic Games Store oyun sayfasına gidin ve gerekirse hesabınızda oturum açın. Sağdaki indir düğmesine basın, ardından kitaplığınıza eklemek için “Şimdi Sipariş Ver” düğmesini tıklayın.

Epic Games’ten örnek hareket

Ücretsiz oyunları Epic Games Store kitaplığından silmeden istediğiniz zaman indirebilirsiniz. Kampanya tamamlandığında kitaplığınızdan silinmez.

Cities: Skylines, klasik şehir kurma simülasyonunun modern bir versiyonudur. Oyun, gerçek bir şehri yaratıp idare etmenin heyecanını ve zorluklarını yaşatmak için bir taraftan şehir kurma tecrübesinin oturmuş yapısını korurken diğer taraftan yeni oynanış unsurları sunarak bu tecrübeyi genişletiyor. Oyunda Cities in Motion serisinin yapımcılarının tasarladığı tam teşekküllü bir ulaşım sistemi bulunmakta.

Sistem GereksinimleriMinimumÖnerilen
İşletim sistemiMicrosoft Windows XP/Vista/7/8/8.1 (64 bit)Microsoft Windows 7/8 (64 bit)
İşlemciIntel Core 2 Duo, 3.0 GHz veya AMD Athlon 64 X2 6400+, 3.2 GHzIntel Core i5-3470, 3.20 GHz veya AMD FX-6300, 3.5 GHz
Bellek4 GB RAM6 GB RAM
Ekran kartıNVIDIA GeForce GTX 260, 512 MB veya ATI Radeon HD 5670, 512 MB (Intel Tümleşik Ekran Kartları desteklenmez)NVIDIA GeForce GTX 660, 2 GB veya AMD Radeon HD 7870, 2 GB (Intel Tümleşik Ekran Kartları desteklenmez)
Depolama4 GB4 GB
DirectXSürüm 9.0cSürüm 11

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir