Sennheiser bugün HD 600 serisinin en yeni üyesi olan HD 620S kulaklığı kullanıcıların beğenisine sundu! Ödün vermeden özel, referans dinleme için kapalı kulaklıklara ilgi çekici bir yaklaşım sunuyor. Kapalı kulaklık kategorisinde hi-fi ses ve izolasyonun mükemmel dengesini sağlıyor. Şimdi yeni kulaklıkla ilgili detaylara bir göz atalım.

HD 620S, özel olarak ayarlanmış 42 mm dinamik transdüserlere sahiptir. Bu dönüştürücüler “referans sınıfı ses” üretiyor ve sürükleyici bir ses deneyimi sunuyor. HD 620S, daha iyi netlik ve doğru ses temsili sunan ultra hafif 150 ohm alüminyum ses bobini ile donatılmıştır. Tüm frekans spektrumu boyunca etkili bir şekilde güçlü ve dinamik bir ses sağlar.

Sennheiser HD 620S Kulaklık Teknik Özellikleri

Şasi hafiftir ve uzun süreli kullanım göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Sennheiser, HD 620S’nin yorgunluk hissetmeden uzun saatler boyunca rahatça takılabilecek şekilde tasarlandığını iddia ediyor. Sadece dokunulduğunda iyi hissettirmekle kalmıyor, aynı zamanda iç yansımaları yönetmek için de tasarlandı. HD 620S, HD 600 ve 500 serisi premium kulaklıkların tasarımından esinlenmiştir. Bu giyilebilir cihaz, çelikle güçlendirilmiş kafa bandı sürgüleri, geniş kulaklık kapağı kapakları ve suni deriden üretilmiş kulak pedleri sunar.

Sennheiser HD 620S Kulaklık Teknik Özellikleri:
Sennheiser HD 620S Kulaklık Teknik Özellikleri:

3,5 mm fişli 1,8 metre uzunluğunda çıkarılabilir bir kablo ile birlikte gelir. Ayrıca pakette daha fazla ses cihazına bağlanmanızı sağlayan 3,5 mm – 6,3 mm adaptör ve bunlar için bir saklama çantası da bulunuyor.

HD 620S şu anda şirketin resmi web sitesinde 349,95 $ karşılığında ön siparişe açık ve 6 Haziran’da gönderilmeye başlanacak. Bildirildiğine göre, şirket bu yazın ilerleyen günlerinde isteğe bağlı ultra uzun 4.4mm kablo satışına da başlayacak. Ancak, bunun yerine daha kompakt ve kablosuz kulaklıkları tercih ediyorsanız, hibrit ANC sunan ve fiyatı 199,99 $ olan yakın zamanda piyasaya sürülen Sennheiser ACCENTUM TWS kulaklıkları inceleyebilirsiniz. Tercih tamamen size kalmış.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir