vivo markası, Türkiye’de pil sağlığı takip fonksiyonuna sahip ilk Android akıllı telefon olan V30 için lansmana özel 4 yıl boyunca geçerli olan, pil sağlığı % 80’in altına düşerse ücretsiz değişim garantisi verdiğini söyledi.

vivo markası, 4 sene boyunca pil sağlığı garantisi verdiği yeni V30 akıllı telefonunu bugün ön satışa sundu.

vivo şirketi, yeni V30’un yenilikçi pil malzemeleri, iki kat pil ömrü, akıllı pil sağlığı motoru ve amiral gemisi standardında güvenlik kalite kontrolleriyle birleşerek ürünün pil ömrünü endüstri standardının iki katına çıkardığını iddia edilmekte. Şarjı 1.600 ve deşarj döngüsünden sonra bile sağlık düzeyinin % 80’in altına düşmediği iddia edilen, 4 sene dayanıklı pile sahip V30, vivo V serisinin en yüksek pil kapasitesine sahip üyesi olmasıyla dikkat çekiyor.

vivo markası, Türkiye'de pil sağlığı takip fonksiyonuna sahip ilk Android akıllı telefon olan V30 için lansmana özel 4 yıl boyunca geçerli olan, pil sağlığı % 80'in altına düşerse ücretsiz değişim garantisi verdiğini söyledi.

Ürün, düşük güç koşulları için Süper Pil Tasarrufu özelliği sunarken, BlueVolt teknolojisi ile uzun vadeli ve güvenilir pil ömrü sağlamayı amaçlıyor. Ayrıca vivo şirketi, V30’da bulunan “Pil Ömrünü Optimize Et” seçeneğinin, pil ömrünün artırılmasına yardımcı olduğunun altını çiziyor. Bu özellikle, pilin kullanım ömrünü uzatmak için telefonu şarj etme alışkanlıklarınızı öğrenip, telefonunuzu uzun süre şarj ettiğinizde pilin tam şarj olması için gereken süre otomatik olarak ayarlandığı söyleniyor.

vivo V30’un Yeşil ve Siyah Renk Seçenekleri Bulunuyor

Yeni 4 senelik pil ömrü teknolojisi, V30 Lite ve Y Serisi dahil olmak üzere yeni gelecek tüm vivo modellerinde yer alması planlanıyor. Bununla beraber vivo, kullanıcının pil sağlığı fonksiyonunu daha iyi anlaması adına vivo pil sağlığı takip özelliğini geliştirdiğini açıkladı. Bunun sayesinde kullanıcılar, istedikleri zaman telefonunun pil sağlığını kontrol edebilme imkanına sahip olacak.

Geliştirilmiş Star Işığı özelliğine sahip V30, online satış kanalı ve bazı e-ticaret siteleri üzerinden Türkiye’de ön satışa sunulmuş halde. vivo V30 modeli bu kanallar üzerinden sipariş veren kullanıcılar, akıllı telefonun yanında ön satışa özel 3 bin TL’ye varan indirim ve 1.499 TL değerinde vivo TWS 3e kulaklığı da ücretsiz elde etmiş oluyor. vivo V30 cihazı 12 GB + 256 GB versiyonu 26 bin 999 TL değerinde.Cihazın 12 GB + 512 GB versiyonu ise 29 bin 999 TL fiyat etiketiyle ön satışı yapılıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir