33W hızlı şarj destekli yeni Tecno Spark 8 Pro duyurusu yapıldı. 29 Aralık’ta ilk olarak Hindistan’da tanıtılan olan model, daha sonrasında diğer pazarlarda da satışa çıkarılacak.

Tecno Spark 8 Pro modeli, 2021 yılının ağustos ayında piyasaya sunulan Tecno Spark 8 modelinin selefi olacağı görüldü. Şirket, 33W hızlı şarj desteği gibi yeniliklerle desteklediği Tecno Spark 8 Pro’nun 1 saat içerisinde yüzde 85 oranında şarj edilebileceğini söylüyor. Tecno Spark 8 modelinde yer alan 10W şarj desteği, kullanıcıların ilgisini çekmediği gibi bu seviye düşük bulunmuştu. Bu nedenle şirketin yeni modelinde 33W ile hızlı şarj desteğini yükseltmesi sürpriz olmadı.

Tecno Spark 8 Pro özellikleri neler?

Tanıtılmadan önce de sızıntılar ile telefonda yer alacak pek çok özellik açığa çıkmıştı. Paylaşılan poster ve yapılan tanıtım ile birlikte telefonda üçlü arka kamera kurulumu dikkat çekiyor. 48MP ana kameradan oluşan üçlü kamera kurulumu Helio G85 yonga seti ile desteklenecek. Bunun dışında cihazda 6GB RAM ve 64GB depolama ile bulunuyor. Spark 8 Pro pil kapasitesi ise 5.000 mAh. Yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcı, 6.82 inç IPS LCD FHD+ ekranıyla kutudan çıkacak olan telefon için tüm detayları böylece netlik kazanmış durumda.

Telefon için yapılan tanıtım ise şöyle duyurmuştu;

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir