300 TL altında olan en iyi kablosuz kulak listesinden faydalanmak için yazımızı değerlendirebilirsiniz. Fiyatı ve özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken modeller bulabilirsiniz. 

Kablosuz kulaklar son zamanlarda en çok kullanılan eşyalar arasında yer alıyor. Özellikle de akıllı cihazlardan kulaklık girişinin kaldırılması sonrasında Bluetooth kulaklıklar daha da ön plana çıktı. Yeni bir kablosuz kulaklık almak isteyen kullanıcılar için çok sayıda seçenek vardır. Seçeneğin fazla olması ne kadar iyi olsa da bazen kafa karışıklığına sebep olabilir. Bu sebeple 300 TL altında olan en iyi kablosuz kulak listesinden faydalanabilirsiniz. 

300 TL altı en iyi kablosuz kulaklıklar

Kablosuz kulaklık satın almak isteyen fakat gereğinden fazla bütçe ayırmak istemeyenler için özel bir liste hazırladık. Bütçe dostu olma özelliğine sahip olan ve kendi kategorisine göre dikkat çekici özellikleri ile ön plana çıkan modeller bir arada toplandı. 

 Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic

29 1629542133

Fiyat performans olma özelliğiyle ön plana çıkan Xiaomi kulaklık, silikon uçlu model istemeyen kişiler için son derece kalitelidir. Müzik, arama veya sesli yardımcıya erişim sağlamak adına ‘çift dokunma’ özelliğine sahip olan bu ürün, Bluetooth 5.0 teknolojisi ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. 14,2 mm ses sürücülü cihaz, güçlü bir bas sistemine sahiptir. Model ön plana çıkaran bir diğer özellik ise 20 saate kadar dayanabilen pil gücüdür. 

realme Buds Q

34 1629542122

Bluetooth 5.0 desteğine sahip olan ve 20 saat kullanım ömrü ile dikkatleri üzerine toplayan Buds Q, IPX4 sertifikasına sahip. Bu özelliği ile de kulaklığın temel ölçüde toz ve suya dayanıklı olduğunu söylemek mümkündür. Her bir kulaklık 3.6 gram, toplam ağırlık ise 35.5 gramdır. Buds Q adlı kulaklığı bir A4 kağıdı ile kıyasladığınızda kulaklık daha hafif kalıyor. 

TaoTronics SoundLiberty 53 Pro

35 1629542110

TaoTronics SoundLiberty 53 Pro adlı ürün, gelişmiş düzeyde bas performansı, 6 mm PEEK + PET hoparlör sürücüsü tarafından sağlanan net ses sistemi, geliştirilmiş  bass ve Hi-Fi stereo ses deneyimi ile ön plana çıkar. Aynı zamanda daha net görüşmeler sağlamak için kulaklıkta dört adet mikrofon yer alıyor. Tasarım ile taşıma kolaylığı sağlayan bu ürün pil performansı da oldukça tatmin edicidir. TaoTronics SoundLiberty 53 Pro adlı ürün, kutudan bağımsız bir şekilde 6 saat, kutusuyla beraber 24 saat kadar şarj ömrü sunuyor. 

QCY T5

36 1629542098

300 TL altındaki en iyi kablosuz kulaklık listesinde bir diğer cihaz QCY T5’dir. Söz konusu bu cihaz, Bluetooth 5.0 kulaklık aşağı doğru uzanan tasarıma sahip ve üzerinde de, kullanımı kolaylaştıran ve konfor seviyesini artıran özel dokunmatik sensörler yer alır. 6 mm sürücü çapına sahip olan bu kablosuz kulaklık pasif gürültü engelleme özelliğine sahiptir. QCY T5 adlı ürün kutusundan bağımsız bir şekilde 5 saat, kutusu ile beraber ise 25 saat kadar pil ömrü sunuyor. 

Philips TAUT102BK

37 1629542084

6 mm neodimyum ses sürücülü olan Philips TAUT102BK, ses ve bas konusunda kaliteli bir performans sergiliyor. Philips markalı olan bu model aynı zamanda oldukça işlevsel özelliklere sahiptir. Bu sayede müzik ve arama işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Pil kısmına baktığımızda ise ürün, kutusu ile 12 saate kadar kullanım ömrü sağlıyor. Kutusundan ayrıldığında ise 3 saat kadar dayanabilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir