Mobil oyunlardan vazgeçemeyen gamerlar için 2024 yılında iOS veya Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi oyunları sizler için derledik…

Mobil oyun sektörü tüm dünyada hızla büyümeye devam ediyor. Uygulama mağazalarına sürekli olarak o kadar çok oyun eklenmekte ki hızına yetişmek mümkün olmuyor. Bu sebepten dolayı oyuncular için seçim yapmak ve hangi oyunun gerçekten iyi olduğunu belirlemek epey zor bir hale geldi.

Mobil oyunlardan vazgeçemeyen gamerlar için 2024 yılında iOS veya Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi oyunları sizler için derledik...

Bu yüzden sizler için 2024 yılına özel bir liste hazırlamış bulunuyoruz. Aralarında yeni çıkan oyunlar olduğu gibi klasikleşmiş favori oyunlarda bulabilirsiniz. İşte hem iOS hem de Android cihazlarınızda uyumlu keyifle oynayabileceğiniz en iyi 8 mobil oyun.

pokemon go

2024 Yılında Oynayabileceğiniz En İyi Mobil Oyunlar

1. Monument Valley Oyunu

2. Reigns Oyunu

3. Fortnite Battle Royale Oyunu

4. Pokemon GO Oyunu

5. Life is Strange Oyunu

6. Alto’s Odyssey Oyunu

7. Among Us Oyunu

8. League of Legends: Wild Rift Oyunu

Mobil oyunlardan vazgeçemeyen gamerlar için 2024 yılında iOS veya Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi oyunları sizler için derledik...

1. Monument Valley Oyunu

Hem Monument Valley hem de Monument Valley 2 bu listede yer almayı hak ettiğini düşünüyoruz. İçerisinde olan bulmacaları benzersiz ve gerçekten hayranlık uyandıran bir sanat tarzına sahip. Oyunun dinlendirici müzikleri, diyalogsuz bir hikaye ile zorluk derecesi yavaş yavaş artan akıllıca bir konseptle karşımıza çıkıyor.

Fortnite

2. Reigns Oyunu

Anlatıya dayalı macera türünün nasıl olması gerektiğinin harika örnekleri. Bu anlatı stratejisine göre, ekrana gelen kartları kaydırarak seçim yapabildiğiniz Tinder benzeri bir arayüzü kullanmakta. Yapılan her seçim çeşitli zorlukları beraberinde getiriyor. Yapılan yanlış seçim sonrası ölüm kaçınılmaz oluyor.

3. Fortnite Battle Royale Oyunu

Bu sene en çok konuşulan Fortnite oyunu, yeni bir türü popülerleştiren ve bunu mobil, PC ve Switch gibi oyun konsollarında milyonlarca kişinin oynadığı bir oyuna haline getiren kültürel bir fenomen oyun haline geldi. Oyunun fikiri; hayatta kalmak.

Reigns

4. Pokemon GO Oyunu

Pokemon Go oyunu kadar uzun süre insanların ilgisini çekmeyi başaran başka bir mobil oyun henüz piyasaya sürülemedi. Bu oyun, gerçek dünyada sevimli yaratıklarla savaştığınız ve yakaladığınız, konum ve AR tabanlı oynanışıyla hem yürüyüş yapmak hem de eğlenmek için türünün en başarılı örneklerinden diyebiliriz.

5. Life is Strange Oyunu

Dontnod’un konsollar ile hayatımıza girmiş olan ikonik epizodik macerasını deneyimlemek oyunla mümkün. Konsollara göre grafikler daha sadeleştirilmiş olsa dahi Life Is Strange’in zevki grafiklerinde değil hikayesinde. Hikaye de arkadaşlık ve nereye ait olmakla alakalı gelişiyor.

Monument Valley

6. Alto’s Odyssey Oyunu

Alto’s Odyssey oyunu, son derece bağımlılık yapan bir kum sörfü yapılan bir oyun. Amacı engellerden kaçarken, görevleri tamamlamak ve yüksek puanlar toplamaktır.

7. Among Us Oyunu

Oyun, çevrimiçi çok oyunculu oyunlara yeni bir yaklaşım getirdi. Çok dikkatli iletişim kurulmalı ve biraz da kurnazlık olunması gereken bir oyun. Oyuncular ölmez ise görevleri yerine getirdikten sonra oyunu kazanıyor. Aksi takdirde oyunu katil takımın kazandığını belirtelim.

8. League of Legends: Wild Rift Oyunu

MOBA’lar e-Spor dünyasında büyük bir önem taşımaya devam ediyor. PC’de olduğu gibi mobilde de League of Legends en iyilerinden biri haline geldi. Masaüstü versiyonunda da olduğu gibi kahramanınızı seçerek arkadaşlarınızla klasik 5’e 5 koridor mücadelesine girmektesiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir