Maltepe Yazılım Zirvesi (Devfest on Campus) etkinliği 28 Aralık 2023 tarihinde İstanbul Maltepe Üniversitesi Anka Yazılım Kulübü tarafından gerçekleştirilecek.

Biz kimiz?

Google Developer Student Clubs (GDSC) Maltepe dünya üzerindeki 100’den fazla ülkede yer alan 1600’den fazla diğer GDSC toplulukları gibi Google teknolojilerine ilgi duyan ve yazılım geliştiricilerin bir araya gelmesi ile oluşturulmuş gönüllülük esasına dayalı bir topluluktur.

Anka Yazılım Kulübü Maltepe Üniversitesi’nde yazılıma ilgi duyanların uğrak yeri olan ve öğrencilere yazılımda önder olan bir kulüptür. 4 yıldır düzenlediği birbirinden benzersiz etkinlikleri ile üniversitemizde her zaman ön plana çıkmıştır.

GDSC TwitterGDSC instagramGDSC LinkedinAnka instagramAnka LinkedinAnka Twitter gibi sosyal medya mecralarında toplam 1000’den fazla takipçiye sahip Maltepe Üniversitesinin en büyük, en aktif topluluklarından biridir.

2023 Maltepe Yazılım Zirvesi

Maltepe Yazılım Zirvesi (Devfest on Campus) 

2019’dan beri her ay düzenli olarak etkinlikler düzenleyerek güncel konuları ele alıp, katılımcıları ile paylaşan Anka kulübü yılın son çeyreğinde düzenleyecekleri, büyük ilgi görecek Yazılım Zirvesi etkinlikleri ile de her yıl büyük katılım ve ilgi toplamayı hedefliyor.

Yazılım Zirvesi ise Anka topluluklarında ve Google Developer Student Club’ta yer alan kişiler ile birlikte organize edilen AI/ML,Mobile, Cloud, Design, Web gibi daha birçok alanda eğlenceli networking etkinliklerinin ve teknik sunumların yer aldığı konferans serisidir. Hazırlıkları devam ederken her geçen gün yeni bir dev ismin de katıldığı haberlerimiz arasında.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir