Apple, WWDC23’te 2023 Apple Tasarım Ödülleri’nin kazananlarını açıkladı. Heyecanla beklenen WWDC 2023 etkinliği dün gerçekleşti bir çok hayran etkinliği canlı izledi.

Apple yaptığı resmi paylaşım ile 2023 Apple Tasarım Ödüllerinin kazananlarını açıkladı. İşte kazanan oyun ve uygulamalar:

  • Kapsayıcılık: Universe Website Builder, stitch.
  • Keyif ve Eğlence: Duolingo, Afterplace
  • Etkileşim: Flighty, Railbound
  • Sosyal Etki: Headspace, Endling
  • Görseller ve Grafikler: Any Distance, Resident Evil Village
  • İnovasyon: SwingVision: A.I. Tennis App, MARVEL SNAP

2022 Apple Tasarım Ödülleri’nde Kapsayıcılık kategorisinde ödül kazanan uygulama Procreate olmuştu. Kapsayıcılık kategorisinde ödül alan oyun Wylde Flowers’ken, Keyif ve Eğlence kategorisinde (Not Boring) Habits uygulaması ve Overboard! oyunu ödüllerini almıştı. Etkileşim kategorisinde Slopes uygulaması ve A Musical Story oyunu da büyük bir ödül kazanmıştı.

Sosyal Etki alanında ise ödül kazanan isimler Rebel Girls uygulaması ile Gibbon: Beyond the Trees oyunu olmuştu. Görseller ve Grafikler kategorisinde ise Halide Mark II uygulaması ve LEGO Starwars: Castaways oyunu ödül kazanan isimler oldu. İnovasyon kategorisinin ödül kazanan isimleri de Odio uygulaması ile Marvel Future Revolution oyunu olmuştu.

Apple: “Uygulamaları inanılmaz bir yaratıcılığı ve tasarım mükemmelliğini yansıtan geliştiricileri takdir etmeyi seviyoruz”

Apple ProMotion ve MiniLED teknolojili 27 inç monitörü iptal etti

“Uygulamalar ve oyunlar, yaşama, çalışma ve oyun oynama şeklimizin ayrılmaz bir parçası. Apple olarak, uygulamaları inanılmaz bir yaratıcılığı ve tasarım mükemmelliğini yansıtan geliştiricileri takdir etmeyi seviyoruz,” diyen Apple’ın Geliştirici İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Susan Prescott, sözlerine şöyle devam etti: “Bu yılın Apple Tasarım Ödülü kazananlarını her birini, kullanıcıları güçlendiren ve eğlendiren özenle hazırlanmış uygulama deneyimleri ve ilgi çekici oyun tarzları için kutluyoruz.”

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir