Dünyanın en popüler ve en önemli firmalarından biri olan Apple, bugün uygulama odaklı 2023 App Store Award finalistlerini duyurdu.

Sonuçları yıl bitmeden açıklanacak olan 2023 App Store Award ödülleri için finalistler ile tanışmanın zamanı geldi. Apple tarafından açıklanan açıklama ise şu şekilde “App Store editör ekibi olarak 10 seneyi aşan bir süredir yıl sonunda en iyi oyunları ve uygulamaları değerlendiriyoruz. Her zamanki gibi kullanıcı deneyimi, teknik yenilikçilik ve tasarıma odaklanıyoruz. Ardından bu oyun ve uygulamaların hayatlarımızdaki etkisini göz önünde bulunduruyoruz. App Store’da dünyanın dört bir yanından o kadar fazla oyun ve uygulama var ki, sadece birkaçını tercih etmek çok zor. Bu neden ile bu yılki App Store Awards’un finalistlerini de takdim etmekten onur duyuyoruz. Hepsini tebrik ederiz! yapılan bu açıklamanın ardından öne çıkarılan finalistler tam olarak şu şekilde listeleniyor:

1534

Yılın iPhone oyunu finalistleri

Vampire Survivors, Honkai: Star Rail ve Afterplace. En sevdiğimiz iPhone oyunları bizi canavar ordularının pençesine , galaksiler arası unutulmaz yolculuklara, ve sürprizler ile dolu olduğu kadar özgün mizah anlayışına da sahip fantastik bir uca götürdü.

Yılın iPad uygulaması finalistleri

Prêt‑à‑Makeup, DaVinci Resolve ve Concepts. Bu yıl; yenilikçi makyaj tasarımlar, eskizler, ve dijital filmler gibi birçok farklı alanlarda yaratıcılığımızı ifade etmeyi öğrendik.

Yılın iPad oyunu finalistleri

Pocket City 2. ve Lost in Play Bir çocuğun hayal gücüne yolculuk etmek ister misin? Veya inanılmaz bir şehir inşa etmek ? Bu yılın Yılın iPad oyunu finalistleri ile tanış.

Yılın Mac uygulaması finalistleri

Photomator ve Portal, Linearity Curve, . Usta bir şekilde tasarlanmış grafikler, teknolojiyi etkin olarak kullanan fotoğraf düzenleme deneyimi. Bu uygulamaların yaratmamız için bize ilham verdiği veya bizi ışınladığı dünyalara anında kendimizi kaptırdık.

Apple'nin 2023 App Store Award finalistleri duyuruldu

Yılın Mac oyunu finalistleri

Return to Monkey Island, Lies of P ve ELEX II, . İster dengesiz kuklalarla düello yap ister bir korsanlık macerasında bulmacaları çöz veya büyük felakete uğramış dünyada sırt roketi ile yolculuk yap; Apple silicon çipinin gücü muhteşem oyunlara hayat veriyor.

Yılın Apple Arcade oyunu finalistleri

Hello Kitty Island Adventure , Stitch,ve Cityscapes. Apple Arcade bu sene sonsuz bir eğlence sundu. Uçsuz bucaksız bir metropol inşa edip yönettik, tropik bir adada şirin dostlar edindik ve nakış ile göz alıcı desenler işledik.

Yılın Apple Watch uygulaması finalistleri

Tide Guide, Planny ve SmartGym . Bu senenin finalistleri spor salonundaki performansımızı kontrol etmemizi, yapılacaklar listemizi tamamlamamızı, ve gelgitlere göz atmamızı sağladı.

Yılın Apple TV uygulaması finalistleri

MUBI, FitOn ve Bugsnax. İster kardiyo ile harekete geç ister güzel bir film izleyerek rahatla veya rakiplerini alt et. Apple TV finalistlerimiz ile ekrandaki her şey mükemmel görünüyor.

Kültürel etki finalistleri

Unpacking, , Endling, , Pok Pok, Proloquo, How to Say Goodbye, Rebel Girls ve balance . Bu Oyun ve uygulamalar, az bilinen ve duyulmayı hak eden öyküler aracılığı ile kendimize ve sevdiklerimize bakmamızı sağlayarak dünyayı hepimiz adına güzel bir yer haline getirdi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir