2022 yılının ilk Apple etkinliği kapsamında donanım ağırlıklı bir çalışma söz konusu olacak. Etkinlik ile ilgili beklentilere göre Apple, 2022’nin ilk etkinliği Mart ya da Nisan ayı içerisinde gerçekleştirecek. Bu donanım odaklı etkinlik kapsamında hangi ürünlerin tanıtımının yapılacağı ise kesin olarak bilinmiyor. Fakat sızıntılar üzerinden beklentiler her geçen gün daralarak devam ediyor. 

Konami ücretsiz Yu-Gi-Oh! Master Duel oyununu tanıttı

Şirketin 2022 yılı içerisinde tanıtılması beklenen bütün yeni üretilen ürünlerinden en az dört tanesi ilk etkinlik kapsamında sunulabilir. Bu ürünlerden ilki, yeni iPhone SE modeli olacak gibi gözüküyor. 5G destekli en uygun olma özelliğine sahip iPhone olacak olan telefon, klasik tasarımı benimseyecek ve yalnızca donanım kısmında güncelleme alacak. 2022 yılının ilk Apple etkinliği aynı zamanda yeni bir iPad Air’e de ev sahipliği yapabilir. Söz konusu bu ürünün de halihazırda bulunan ürünle aynı görünmesi, yalnızca donanımsal anlamda güncelleme alabileceğini gösteriyor. Etkinlik ile beraber sunulması beklenen en önemli Mac ürünlerinden biri de uzun süredir adından söz ettiren 27 inç özelliğine sahip iMac. iMac Pro adının da geçtiği söz konusu bu ürün, büyük ihtimalle M2 ya da M1 Pro / M1 Max işlemcilere sahip olacak.

3 12

2022’nin ilk Apple etkinliği kapsamında tanıtılması beklenen son ürün ise yeni Mac Mini’dir. Bu yeni bilgisayarın güncel bir tasarıma sahip olması ve gücünü de M2 ya da M1 Pro / M1 Max işlemcilerden alması bekleniyor. Kaynaklardan elde edilen bilgilere göre M1 Pro / M1 Max işlemcilerin olması daha muhtemel gözüküyor çünkü yeni Mac Mini’nin “profesyonel” kitleye daha fazla hitap edeceği iddia ediliyor.  Tanıtımının yapılması beklenen bu ürün M1’li Mac Mini’nin üstüne geliyor. Apple tarafından gerçekleştirilecek 2022’nin ilk etkinliği kapsamında farklı sürprizler de yapılabilir ancak şu an için konuyla ilgili elde edilenler bunlarla kısıtlıdır. Başarılı üretici 2022’de iPhone 14’ler, yeni MacBook Air, MacBook ve Apple Silikon temelli Mac Pro’nun da sunulması bekleniyor. 2022 yılı Apple için parlak geçecek bir yıl gibi görünüyor olsa da henüz kesin bilgiler yoktur. Yakın zamanda yeni bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir