Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgilere göre OnePlus Nord CE 2 5G’nin tanıtım tarihi ortaya çıktı. Gelecek ay içerisinde çıkış yapacağı düşünülen bu akıllı cep telefonun temel özellikleri netlik kazandı. OnePlus Nord CE 2 5G’nin tanıtım tarihi öğrenildi. Alman duyumcu Max Jambor’a göre söz konusu bu akıllı cep telefon 11 Şubat tarihinde duyurulacak.

2 23

Söz konusu cihazın önce Hindistan pazarında sonrasında ise diğer bölgelerde satışa sunulacağı belirtildi. İnternette sızdırılan bilgiler OnePlus Nord CE 2 5G’nin FHD+ çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızına sahip olan 6.4 inç AMOLED ekran üzerine kurulacağı aktarılıyor. MediaTek Dimensity 90’den güç alacak olan bu akıllı cihaz güçlü bir performans deneyimi yaşatacak. Buna 8 GB’a kadar RAM ve 128/256 GB depolama alanına sahip olacak.

Başlangıç fiyatı netlik kazandı

OnePlus Nord CE 2 5G ile ilgili söz edilenler arasında 64 + 8 + 2 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan üçlü kamera sistemi, ekran altı parmak izi tarayıcısı ve 65 watt hızlı şarj özellikli 4.500 mAh pil de yer alıyor. OnePlus Nord CE 2 5G’nin 320 dolar başlangıç fiyatıyla kullanıcıların beğenisine sunulmak bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir