Hızlı şarj konusunda adeta yeni bir dönem başlatan 150W teknolojisinin yer alacağı OnePlus telefonda ne gibi özellikler yer alacak?

Akıllı cep telefonlar için en önemli gelişmelerin başında hızlı şarj teknolojisi geliyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde akıllı cep telefonları çok kısa bir süre içerisinde şarj etmek mümkün oluyor. Xiaomi’nin Black Shark 4 ve 11T Pro cihazları ve ZTE’nin Nubia Red Magic 6 Pro modeli için 120W desteği ile beraber 30 dakikadan daha az bir zaman içerisinde yüzde 100 şarj olması mümkündür. Hızlı şarj konusunda oldukça önemli bir noktaya varılan 125W teknolojisinin detayları daha önce ortaya çıkmıştı. Sadece 20 dakika içerisinde yüzde 100 dolum vadeden bu teknolojinin ilk olarak OPPO ve OnePlus’ın cep telefonlarında kullanılacağı dile getirilirken, şimdi ise 150W hızlı şarj desteğine sahip OnePlus imzalı cihazlar hakkında da ilk bilgiler elde edildi. 

150W hızlı şarjlı OnePlus telefonu ortaya çıktı

33 1

Konuyla ilgili olarak aktarılan bilgilere göre Digital Chat Station’a göre OnePlus’ın 150W destekli telefonu, şu an için piyasaya sunulmayan MediaTek Dimensity 8100 yonga setin ile daha güçlü olacak. Mart ayı içerisinde tanıtımının yapılması beklenen Dimensity 8100’un 2.85 GHz hızında çalışan dört Cortex-A78 çekirdeği ve 2.0 GHz hızında çalışma özelliğine sahip olan dört Cortex-A55 çekirdeğine sahip olduğu dile getiriliyor.

Ubisoft Ukrayna’da yaşayan çalışanlarına kalacak yer sağlıyor

Modelin adı şu an için bilinmeyen bu akıllı cep telefonun özelliklerine bakıldığında, 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 120Hz OLED ekran özelliğine sahip olacağı bildirildi. OPPO Find X5 serisinde de olduğu üzere 50 Megapiksel IMX766 kameraya sahip olacak olan bu telefon, diğer özellikler ile ilgili gizemini korumaya devam ediyor. 150W hızlı şarj teknolojisini yalnızca OnePlus değil, aynı şirketin yani BBK Elekctronics bünyesi altında yer alan Realme de yer alacak. Konuyla ilgili olarak yapılan sızıntılara göre amiral gemisi nitelikli cihaz Realme GT Neo 3, 120Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç Full HD+ AMOLED ekran ile beraber geliyor. 8GB/12GB RAM ve 128GB/256GB/512GB seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulan bu akıllı cep telefon, Android 12 tabanlı Realme UI 3.0 kullanıcı arayüzüne sahip olacak. Söz konusu bu cihazın en önemli özelliklerinden 150W hızlı şarj teknolojisinin, 4.500 mAh’lik bataryayı 15 dakikaya yakın bir süre içerisinde yüzde 100 doldurabileceği düşünülüyor. Cihaz ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup yakın zamanda yeni bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir