Hem Android hem de iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz birçok görüntülü görüşme ve sohbet uygulaması bulunuyor. Sevdikleriniz ile her an görüntülü görüşmek veya arkadaşlıklar kurmak için bu görüntülü görüşme uygulamalarını kullanabilirsiniz. Bizde sizlere bu içeriğimizde en iyi görüntülü görüşme ve sohbet uygulamalarını derledik. İnternet üzerinden uygulama yardımı ile dünyanın dört bir yanındaki arkadaşlarınız ve kişiler ile iletişim halinde kalabilirsiniz. Buna yönelik geliştirilen birçok başarılı uygulama bulunurken, bu uygulamalar aralarında çeşitli fark ve özellikler bulunuyor. Bazı uygulamalar anonim sohbetler sağlarken önereceğimiz bazı uygulamalar ise yakın çevreniz ile iletişimde kalmanıza yardımcı olacak.

Listede hem tanıdıklarınız hem de tanımadığınız insanlar ile görüntülü görüşme sağlayabileceğiniz uygulama önerileri bulunuyor. Gelin şimdi uygulama detaylarına geçmeden başlıca bu uygulamalar neler bakalım.

En popüler görüntülü sohbet uygulamalar

  • Facebook Messenger
  • Discord
  • Google Duo
  • Skype
  • Hangouts
  • FaceTime
  • Azar
  • WeChat
  • Snapchat
  • JusTalk
  • ICQ
  • Line
  • Viber
  • Tango

Görüntülü sohbet uygulaması önerileri

Facebook Messenger

Facebook’un sahip olduğu mesajlaşma servisi Facebook Messenger, sahip olduğu görüntülü görüşme ile dikkat çekiyor. Kullanıcılar sesli ve mesajlaşma olduğu gibi görüntülü bir şekilde de Messenger üzerinden konuşabiliyorlar.

iOS için Facebook Messenger indir

Android için Facebook Messenger indir

WhatsApp

22 1580566506

Facebook’un sahip olduğu dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, yakın arkadaşlarınız ile görüntülü görüşme imkanı sunuyor. Sadece popüler olması ile değil ayrıca görüntülü grup görüşmelerine de imkan sağlayan WhatsApp, yavaş bağlantılarda bile görüşme imkanı sunmasıyla dikkat çekiyor.

iOS için WhatsApp indir

Android için WhatsApp indir

Discord

3 1580566518

Discord uygulaması daha çok bilgisayar yazılımı olarak oyuncular tarafından bir hayli fazla tercih edilen popüler bir iletişim aracı diyebiliriz. Discord içerisinde mesajlaşmanın yanı sıra sesli sohbet ve görüntülü görüşmelerde gerçekleştirebilirsiniz. Discord ile ayrıca PC’de ekran paylaşımı da gerçekleştirebilirsiniz.

iOS için Discord indir

Android için Discord indir

Skype

skype 1580566642

En eski uygulamalardan birisi olan Skype, sahip olduğu özellikleri ve stabil çalışma sistemi ile hala görüntülü görüşme uygulaması olarak tercih edilmeye devam ediliyor. Görüntü ve ses kalitesi noktasında iyi bir performans sergileyen Skype tamamen ücretsiz yapısı ile App Store ve Google Play Store üzerinden indirilebiliyor.

iOS için Skype indir

Android için Skype indir 

Google Duo

4 1580566589

Google’ın başarılı servislerinden birisi olan Google Duo, direkt bir şekilde görüntülü görüşme için tasarlanmış durumda. Web sürümü de yer alan uygulama çok rahat ve iyi kalitede görüntülü görüşme imkanı sağlayabiliyor. Ayrıca Google Duo ile görüntülü mesaj gönderme imkanınızda bulunuyor.

iOS için Google Duo indir

Android için Google Duo indir

FaceTime

5 1580566533

Apple’ın iOS cihazlara özgü olan ve popüler bir konumda yer alan FaceTime, kaliteli bir görüntülü görüşme imkanı sunuyor. Sesli arama özelliğine de sahip olan FaceTime ile rehberiniz veya e-posta adresi ile kayıtlı olan kişileri arayabiliyorsunuz. Wifi ve hücresel ağ üzerinden görüntülü görüşme yapıldığını belirtelim.

Mac için FaceTime indir

Azar

Azar, kullanıcıların anonim kişiler ile görüntülü görüşme imkanı sağlayan bir uygulama diyebiliriz. 190’dan fazla ülkede kullanılan Azar uygulamasında farklı kişiler ile tanışma ve yeni arkadaşlıklar kurma imkanınız bulunuyor. Uygulama eşleşme sistemine sahip olurken, interaktif bir görüntülü görüşme uygulaması olduğunu belirtelim.

iOS için Azar indir

Android için Azar indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir