Asus Zenfone 11 Ultra’nın tanıtımına sayılı günler kala cihazın tüm özellikleri ortaya çıktı. İşte yeni amiral gemisinde yer alacak özellikleri.

Akıllı telefon pazarının önemli oyuncularından birisi olan Asus, sektörden daha fazla pay alabilmek adına yeni modellerinde daha gelişmiş ve iddialı özelliklere yer veriyor. Yeni modellerden birisi olacak Asus Zenfone 11 Ultra ile uzun zamandan beri sektörde konuşulan Asus, yeni modelinin tüm özellikleriyle ortaya çıktı. Yapılan sızıntı ile birlikte Asus Zenfone 11 Ultra özellikleri tanıtım öncesinde öğrenilirken şirketin 14 Mart tarihinde yeni model için özel bir lansman düzenleyeceği belirtildi. Lansmanda ise şirket yeni modeline özel kampanyaları, ön sipariş fiyatlarını duyuracak.

144 Hz Ekranlı Asus Zenfone 11 Ultra Özellikleri Neler?
144 Hz Ekranlı Asus Zenfone 11 Ultra Özellikleri Neler?

Asus Zenfone 11 Ultra Özellikleri Neler?

Asus Zenfone 11 Ultra  modelinde dikkat çeken özelliklere yer veriliyor. 14 Mart itibariyle teknoloji dünyasının en çok konuşulması beklenen modellerinden birisi olacak Zenfone 11 Ultra,6,78 inç ekranı ile görüntü sağlayacak. Full HD+ ekranında 144 Hz’a kadar yenileme hızı ile taze ve net görüntüler sağlayacak amiral gemisi gücünü ise Snapdragon 8 Gen 3’ten alacak. Bunun dışında telefonda yer alan özellikler şöyle;

  • Depolama alanı: 1 TB’a kadar UFS 4.0
  • RAM: 16 GB’a kadar LPDDR5x
  • Arka Kamera: 50 MP IMX890 ana kamera, 13 MP ultra geniş lens, 32 MP telefoto
  • Ön Kamera: 32 MP selfie kamerası
  • Batarya: 5.500mAh kapasite, 65W kablolu ve 15W kablosuz şarj desteği
  • İşletim Sistemi: Android 14

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir