Walt Disney Company’nin sahibi olduğu dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan Disney platformu, ünlü Türk çizgi film yıldızı Kral Şakir’in yeni filmi “Kral Şakir Geri Dönüşüm”ü izleyicilerle buluşturuyor.

Disney Plus Türkiye içerikleri

7’den 70’e her yaştan izleyiciyi hedefleyen manganın fragmanı 14 Temmuz’da yayınlandı. Walt Disney’in kısa süre önce Türkiye’de hizmete sunduğu dijital yayın platformu Disney, farklı içeriğiyle her yaş grubunun ilgisini çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde Kral Şakir’in yeni filmi ‘Kral Şakir’in Ortadan Kaldırılması’nın açıklandığını açıklayan platform, geniş kitleler tarafından beğeniyle karşılandı. Sadece Disney’de yayınlanacak. Çıkış tarihi açıklandı 14 Temmuz’da izleyicilerle buluşacak olan resmi bir çizgi film fragmanı da yayınlandı.

Kral Şakir Geri Dönüşüm hakkında

Yeni filmde Kral yediden yetmişe herkesin beklediği ve izlediği son konu alınıyor. Dünya’da toplanan çöpleri toplayıp roketlerle uzaya gönderen bilim adamları, gönderdikleri çöplerle uzaylıları çileden çıkardı. Kendilerinden intikam almak için adım adım dünyaya yaklaşan öfkeli uzaylılara karşı Kral Sokol ve ailesi, arkadaşı Meerkat’ın yardımıyla dünyayı kurtarmak için fantastik bir maceraya atılır.

Ny film av Kral akir, scapt av Varol Yaşaroğlu, est produit av Grafi2000. Uzun zamandır beklenen “Kral Şakir Geri Dönüşüm” filmi sadece 14 Temmuz’da Disney’de olacak.

Disney Plus Kral Şakir’in fragmanını yayımladı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir