12 Pro serisiyle Realme, saygın lüks saat markası Rolex ile ortaklık kurarak kendini daha da ileriye taşımaya hazırlanıyor. Realme 12 Pro ve 12 Pro+’ın kısa süre içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor ve sızdırılan fotoğraflar, Rolex ile benzersiz bir ortaklığın sonucu olan özel bir 12 Pro+ sürümünü öne sürüyor. Realme, Rolex ile iş birliği yaparak, önceki ortaklıklarından ayrılmış ve en ileri tasarım ile teknolojinin farklı bir birleşimini sergileyerek yeni nesil akıllı telefonlarına incelik ve lüks bir dokunuş katmayı amaçlıyor. 

realme 2

Yeni Realme cihazlara olan talep artıyor

Realme 12 Pro serisinin lansmanı için hazırlıklara başlandı. 12 Pro ve 12 Pro+, TENAA’da onaylandı. Realme, bir sonraki 12 Pro serisinde Rolex ile çalıştığını açıklayarak herkesi şaşırttı. Sızan fotoğraflarda 12 Pro+’ın arka tarafında mavi deri ve altın detaylara sahip bir versiyonu gösteriyor ve bu da birinci sınıf saat markasının akıllı telefonun tasarımı üzerindeki etkisini gösteriyor. Ayrıca üst düzey saatlerin yaratıcısı Ollivier Saveo ile çalışacağını açıklamıştı. Yayınlanan fragmanda, Rolex’ten özel olarak bahsedilmese de genellikle İsviçreli saat üreticisinin amblemiyle ilişkilendirilen taç emojisi yer alıyordu ve muhtemelen 28 Ocak’ta piyasaya sürüleceğini tahmin ediliyor. 

Realme, 12 Pro serisinin akıllı telefonlarından en az birinde periskop kameranın bulunacağını söyleyerek fotoğraf sevenlerin heyecanını artırdı. Alışılmış ortaklıklardan uzaklaşan ve teknolojiyi ön plana ve merkeze koyan Realme, Rolex ile işbirliği yaparak bir sonraki akıllı telefon serisine lüks ve gelişmişlik dokunuşu katmayı umuyor. Lüks tasarımın ayırt edici bir birleşimini sunmayı amaçlıyor. Bütçe dostu, Rolex ile beklenmedik ortaklığın, Realme 12 Pro serisinin tanıtımını dünya çapında bir etkinliğe dönüştürmesi bekleniyor. Rolex saatlerinin tanınabilir tarzından elde edilen tasarım ipuçları, bu cep telefonlarını pazarda ayırt edebilir ve lüks tüketicilerin ilgisini çekebileceği düşünülüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir