Redmi, yeni modeli Redmi Pad SE için tanıtımlarını gerçekleştirdi. Yeni modelde uygun fiyatlı 11 inç ekrana sahip bir seçenek sunuluyor.

Redmi, yeni tablet modeli için tanıtımını gerçekleştirdi. Redmi Pad SE olarak adlandırılan yeni model, uygun fiyatıyla piyasada seçenek yaratıyor. Önceki versiyonun Ekim 2022’de tanıtıldığı göz önüne alındığında uzun bir aranın ardından Redmi Pad SE modelinde çok daha iyi bir deneyim sunulacak.

11 İnç LCD Ekranlı Redmi Pad SE Tanıtıldı
11 İnç LCD Ekranlı Redmi Pad SE Tanıtıldı

Redmi Pad SE Özellikleri

Redmi Pad SE, 1920 x 1200 piksel çözünürlüğe sahip 11 inç 8 bit LCD ekranla kutudan çıkıyor. 90Hz dokunmatik örnekleme hızı ve 180 nit tepe parlaklığa sahip olan ekran, segmenti göz önüne alındığında oldukça iyi bir performans vaat ediyor. Uzun süreli kullanımda göz sağlığını korumak için TÜV Rheinland Mavi ışık ve Flicker Free sertifikalarını alan tablet, böylece kullanıcı dostu yapıda.

2022 Redmi Pad’de bulunan Helio G99 işlemciye göre daha iyi performans sunacak Snapdragon 680 işlemci yer alıyor. 4 GB, 6 GB ve 8 GB LPDDR4X RAM opsiyonlarına sahip olan tablette depolama alanında ise 128 GB olarak tek seçenek bulunuyor. Ancak sınırlı kapasiteye rağmen microSD kart ile depolama alanı 1 TB’a kadar genişletilebiliyor.

11 İnç LCD Ekranlı Redmi Pad SE Tanıtıldı
11 İnç LCD Ekranlı Redmi Pad SE Tanıtıldı

Versiyonlara göre fiyatlandırma ise şöyle;

  • 4GB RAM + 128GB depolama: 156 dolar
  • 6GB RAM + 128GB depolama: 168 dolar
  • 8GB RAM + 128GB depolama: 180 dolar

Redmi Pad SE modelinde öne çıkan diğer özellikler ise şöyle;

  • Batarya: 8.000 mAh (28 saatten fazla video oynatma süresi)
  • Şarj Hızı: USB Type-C bağlantı noktası üzerinden 10W şarj
  • Bağlantı Noktaları ve Ek Özellikler: 3,5 mm ses jakı, Dolby Atmos destekli dörtlü hoparlör, yüksek çözünürlüklü ses desteği, AI yüz tanıma kilidi
  • İşletim Sistemi: Android 13 tabanlı MIUI
  • Kameralar: Arkada 8 MP, önde ise 5 MP

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir