Epic Games, Windbound’u bu haftaki Free Play kampanyasının bir parçası olarak 109TL’ye eşdeğer sınırlı bir süre için ücretsiz yaptı.

Epic Games Store, haftalık ücretsiz oyun kampanyasına hız kesmeden devam ediyor. Şirket, geçtiğimiz Perşembe günü 49TL eşdeğeri bir platform oyununu ücretsiz olarak yayınladı.

Epic Games 35 ABD eyaletinin desteğini kazandı

Aslen 109 TL’ye satılan aksiyon rol yapma oyunu Windbound, bu hafta Epic Games Store’da sınırlı bir süre için ücretsiz olarak sunuluyor. 5 Lives Studios tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayınlanan Windbound, Ağustos 2020’de piyasaya sürüldü.

PlayStation, Xbox, Windows ve Nintendo Switch platformlarında bulunan oyunlar mobil sitelerde bulunmamaktadır. Windbound, Epic Games’in ücretsiz oyun kampanyasının bir parçası olarak bir hafta boyunca ücretsizdir.

109 TL’lik oyunlar Epic Games Store’da ücretsiz olarak sunuluyor

Windbound’u ücretsiz indirmek için bir Epic Games hesabına ihtiyacınız var. Değilse, lütfen önce bir hesap açın. Ardından Epic Games Store’daki oyunlar sayfasına gidin ve gerekirse Epic hesabınızla oturum açın.

Ardından sağdaki İndir düğmesine ve ardından kitaplığınıza eklemek için Şimdi Sipariş Et düğmesine dokunun. Oyunu indirdiğiniz zaman kitaplıktan kaldırmadığınız sürece istediğiniz zaman kurabilirsiniz.

Epic Games Store’da bulunan ücretsiz Windbound özelliklerini özetlemek gerekirse kişisel bir yolculuğa çıkın ve her biri gizem ve beklenmedik keşiflerin anahtarını elinde tutan pastoral yasak adaların hikayelerini keşfedeceğinizi söyleyebiliriz.

Her biri kendi yaban hayatı, manzaraları ve zorlukları olan adaları oyup ufka doğru ilerleyin. Tekneniz bu yolculukta en önemli yol arkadaşınızdır. Tehlikeli denizleri geçmek ve bir adadan diğerine geçmek için yatınızı dikkatlice inşa edin. Tekneniz; kuvvetli rüzgarlara, korkunç dalgalara ve ölümcül deniz canlılarına dayanacak şekilde özelleştirin.

Sistem GereksinimleriMinimumÖnerilen
İşletim sistemiWindows 10/7/8/8.1/Vista (64 bit)Windows 10/7/8/8.1/Vista (64 bit)
İşlemci2.4GHz Intel Core 2 Duo veya eşdeğeri2.66GHz Intel Core i72
Bellek4GB RAM6GB RAM
Ekran kartıIntel HD Graphics 4600, NVIDIA GeForce GTX 630, Radeon HD 5670Intel HD Graphics 5200, NVIDIA GeForce GTX 750, Radeon HD 7800
Depolama4GB4GB
DirectXSürüm IISürüm II

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir