Uygun fiyata akıllı saat satın almak isteyenler için 1000TL altına alınabilecek akıllı saatlerin listesini derledik.

Amazfit GTR 4 ve GTS 4 akıllı saatler yakına geliyor

Giyilebilir teknolojinin olmazsa olmazı olan akıllı saatlerde pek çok model mevcut. Peki 1000 TL’ye hangi akıllı saati alabilirsiniz? Gelin birlikte inceleyelim;

Xiaomi Imilab KW66 Eu

Dünyanın her yerinde her türlü ürünü üreten Xiaomi, fiyat performans açısından da kaliteli akıllı saatler üretebiliyor. Bir akıllı saat satın almak ve ünlü bir marka olmasını istiyorsanız 1000 TL’nin altında alınabilecek bu akıllı saati kriterlerinizi belirleyerek satın alabilirsiniz.

Xiaomi Kkj

Xiaomi akıllı saat, 1000 TL altına alınabilecek fiyat performansa sahip akıllı saatlerden biri. Akıllı saatinizin güvenilir bir marka olmasını istiyorsanız Xiaomi Kkj modeline göz atın.

Asus ZenWatch 2

En popüler markalardan saat takmak istiyorsanız ve güvenilir bir şey arıyorsanız Asus’un Android uyumlu akıllı saatlerine göz atabilirsiniz.

Reeder S1 Max

Reeder, uygun fiyatlı telefonlar üreterek akıllı saat pazarına da girmiş ve uygun fiyata satın alınabilecek bir akıllı saat yaratmıştır. Listedeki saatler arasından özelliklerine bakarak seçim yapabilirsiniz.

TCL Movetime MT10G

Bir süredir Türkiye pazarında yer alan TCL markası, her akıllı saatte bulunabilecek özellikleri bir araya getirerek 1000 TL’den daha ucuza alınabilecek bir akıllı saat piyasaya sürdü. Adım sayardan EKG noduna kadar birçok özelliği bünyesinde barındıran

Hiking WH1

Hiking Wh1, uygun fiyata 1000 TL’nin altında alınabilecek akıllı saatlerden biri. Bu kadar çok özelliğe sahip akıllı saatlerin dezavantajları arasında temanın kendisinden başka temalar yükleyememeniz.

Hiking WH2

Apple Watch tipi akıllı saat, ilk modelinde olduğu gibi uygun maliyetli akıllı saatlerden biridir. Ancak bazı kullanıcılar saatin ısınmasından şikayet ediyor.

Hiking WH4G

Hiking Kare saat sevmeyenler için tasarlanan WH4G, eski modellerinde olduğu gibi pek çok özellikle birlikte geliyor ve 1000 TL’den daha ucuza alınabilecek akıllı saatlerden biri.

Hiking WH5

Listemizin sonuncusu olan akıllı saatin de diğer akıllı saatler gibi birçok işlevi bulunuyor. Listedeki akıllı saatler arasından seçim yapamıyorsanız diğer saatlere ve özelliklerine bakmanızı öneririz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir