Huawei tarafından geliştirilen ve Mate 40 Pro olarak adlandırılan yeni model, 1 terabayt depolama alanına sahip olacak.

Akıllı telefon sektöründe Huawei tarafından geliştirilen yeni bir model, 1 terabayt gibi devasa bir depolama alanı ile kullanıcılara sunulacak. Telefon için yapılan testlerde ortaya çıkan bu durum, tanıtım öncesinde şirketin dikkat çekmesine sağladı. Bununla birlikte telefonda yer alacak bazı özellikler de şimdiden açığa çıkmış durumda.

Huawei Mate 40 Pro özellikleri neler olacak?

Sızdırılan raporlara göre telefon NOH-AN50 model numarasına sahip. 66W hızlı şarj desteğine sahip olacak olan telefon, Kirin 9000 işlemciyle desteklenecek. 4300 mAh kapasiteli batarya, 212 gram ağırlık, 162.9×75.5×9.1mm boyutlar telefonda öne çıkıyor. Telefonun ekranı ise 6.76 inç OLED panel. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi makinenin hemen hemen tüm parametreleri Huawei Mate 40 Pro ile aynı. Bahsedilen özelliklerin yanı sıra kamera da benzer şekilde. 128/256/512GB depolama sürümüne ek olarak, yeni modelde 1TB depolama alanına sahip olması, Mate 40 Pro’yu sektörde farklı kılacak.

5G desteği geliyor!

Yeni modelde en çok dikkat çeken detaylardan bir tanesi telefonlarda 5G desteğinin olacak olması. Şirket 5G; 1 terabayt depolama kapasitesi ile birlikte en çok satanlar listesinde yer alabileceğinin sinyallerini şimdiden veriyor. Geçtiğimiz dönemlerde tanıtılan Mate 40 Pro’nun gelişmiş bir versiyonu olarak sunulacak modelde, küçük isim değişikliğinin yapılması da mümkün görünüyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir