Zoom için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yeni güncelleme ile birlikte uygulamaya efekt ve emoji desteği geldi.

Uzaktan eğitim dönemi ile birlikte dünya genelinde en çok kullanılan uygulamalardan birisi olan Zoom için yenilikler devam ediyor. Bu hafta itibariyle uygulamaya gelen yeni güncelleme, pek çok yeniliğin kullanılmasını sağladı.

Zoom güncellemesinde neler var?

Zoom güncellemesi ile birlikte artık kullanıcılar, emojilerle kendilerini ifade edebilecek. Farklı efektler ve emojilerin kullanılmasına imkan tanınan uygulamada, toplantı oluşturan kullanıcılara bazı sınırlama hakları da getiriliyor. Yeni bir oturum oluşturulurken ev sahibi olacak kullanıcılar, kullanılacak emojileri 6 ile sınırlayabilecek.

Yeni eklenen özelliklerde bir yenilik de açıklamalara getiriliyor. Sunum ekranda çizimler yapan kişiler bugüne kadar silme konusunda çeşitli sorunlar yaşanırken, ilgili araçlar bir yenisi daha eklendi. Kaybolan Kalem olarak adlandırılan yeni araç sayesinde yapılan çizimler saniyeler içerisinde silinebilecek. Böylece çizim özelliğini sık sık kullanan ve silmede sorun yaşayan kişiler kolay bir şekilde silme işlemlerini de yapabilecek.

 Yenilenen Zoom, yeni özellikleri ile birlikte çok daha farklı bir kullanım deneyimi sunuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir