Zekanızı Geliştirecek 5 Unutulmaz Macera Oyunu - Haberler - indir.com

Zekanızı Geliştirecek 5 Unutulmaz Macera Oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-20 12:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Liste

Zekanızın sınırlarını zorlayacağınız bu zekanızı geliştirecek 5 unutulmaz macera oyunu zekanızı geliştirmek ve daha hızlı düşünmenizi sağlayacak.

1. Rusty Lake: Roots (Android / iOS)

Bir bulmaca oyunu olan Rusty Lake: Roots oyunu, normal bulmaca oyunlarından farklı olarak, daha zor bir oyun. Oyunu bitirseniz bile oyunun hikayesi hala aklınızda kalmaya devam ediyor ve unutulmaz bir oyun deneyimi yaşıyorsunuz. Rusty Lake: Roots, Zekanızı geliştirmek için oynayabileceğiniz oyunlarda ilk sırada gelir.

2. Super Phantom Cat (Android / iOS)

Normal bulmaca oyunlarından farklı olan Super Phantom Cat, ilgi çekici ve detaylı grafikler bulundurmuyor. Ama grafikleri sade olan oyun göze hitap eden kalitede. Super Phantom Cat, Mario ile bulmaca oyunlarının karışımı aksiyon dolu bir oyun.

3. Samorost 3 (Android / iOS)

Bu bulmaca oyununda da yine zekamızın sınırlarını zorluyoruz. Bir uzay cücesinin yerine geçtiğimiz Samorost 3 isimli oyunda, sevimli cücemiz ile aksiyon ve macera dolu bir yolculuğa atılıyoruz.

4. ROBLOX (Android / iOS)

Binlerce basit oynanabilir oyun içeriğini Android kullanıcılarına sunan ROBLOX, kendi oyunlarınızı yaratabileceğiniz ücretsiz bir mobil uygulamadır. Uygulama sayesinde RPG, savaş ya da macera türleri dahil olmak üzere istediğiniz türde oyunlar hazırlayabilir ve bu oyunlara çoklu oyuncu desteği ekleyebileceğiniz gibi oyundaki oyun motorunun fiziksel özelliklerini dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

5. Faraway: Puzzle Escape (Android / iOS)

Babanızın kaybolduğu zorluklar ve bulmacalar ile dolu bir tapınakta bulunan kalıntıları keşfeden bir kaşifsiniz. Zorlayıcı bulmacalar ile dolu 18 büyük tapınağı keşfederek maceradan maceraya atılıyorsunuz ve zekanızın sınırlarını zorlayarak zekanızı geliştiriyorsunuz.





PAYLAŞ