Yumurta Kırma Oyunu Egg Fight Android'e Geldi! (Video) - Haberler - indir.com

Yumurta Kırma Oyunu Egg Fight Android'e Geldi! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçen Temmuz ayında ilk olarak iOS platformunda yayınlanan ve oyuncular tarafından büyük beğeni toplayan yumurta kırma oyunu Egg Fight, nihayet Android cihazlar için indirmeye sunuldu.

Dolmuş Driver adlı oyunla adını duyuran yerli girişim Gripati tarafından geliştirilen Egg Fight, kafayı ''yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan çıkar?'' meselesine takan çılgın bir bilim adamın yumurtalar üzerinde yaptığı deneyleri ve ortaya çıkan sonuçlar sonrası meydana gelen olayları konu alan eğlenceli bir mobil oyun.

Egg Fight Android

Oyun; bir gece kazayla ışın cihazını çalıştıran bilim adamının, minicik yumurtaları devasa yumurtalara dönüştürmesiyle başlıyor. Dünya'yı ele geçirmek için harekete geçen yumurtaları engellemeye çalışacağınız oyunda yumurtalar arasında geçen kıran kırana dövüşlere ortak olacaksınız.

Tarihin ilk yumurta savaşına tanık olacağınız yapımda, kendi yumurtanızı seçerek dövüşlere katılacak ve dünyanın en güçlü yumurtasına sahip olduğunuzu ispatlamaya çalışacaksınız.

Kıran kırana mücadelelerde Türkçe anonsların yapıldığı oyunda farklı kategorilerde yarışabileceğiniz lider panoları ile dünyanın her tarafındaki diğer oyuncularla mücadele edebilir, kendi özel güçlerine, görsellere ve seslendirmelere sahip 6 hayvana ait 20 farklı yumurtadan dilediğinizi seçebilirsiniz.

Egg Fight Android

Ayrıca size verilen görevleri tamamlayarak seviye atlayabileceğiniz oyunda, seviyeleri atladıkça yeni ve daha güçlü yumurtaların kilidini de açtırabilirsiniz. Tekno ve Rock öğelerinin harmanlandığı eşsiz oyun müziklerinin yanı sıra tek parmakla oynama imkanı bulabileceğiniz Egg Fight'ı mutlaka denemelisiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz yumurta kırma oyunu Egg Fight'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan Egg Fight tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Egg Fight Tanıtım Videosu


PAYLAŞ