YouTube Music’e “haftalık keşif” listesi geldi - Haberler - indir.com

YouTube Music’e “haftalık keşif” listesi geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-23 10:49:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Ülkemizde de son birkaç aydır kullanılmaya başlanan YouTube Music yaklaşık bir buçuk sene önce dijital müzik kütüphaneleri arasına iddialı bir şekilde katılmıştı. Yapay zeka desteğiyle kullanıcılara çok daha üstün bir deneyim sunan YouTube Music, yeni özelliklere kavuşmaya başladı.

Apple Musix ve Spotify’e rakip olarak pazara giriş yapan YouTube Music rekabetin şiddetini iyice arttırıyor. Hali hazırda kullanıcılara daha üstün bir uygulama deneyimi sunan şirket, kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarına yanıt vermeye kararlı gibi duruyor. Yeni bir güncellemeyle “Haftalık keşif” özelliğine kavuşan YouTube Music, artık kullanıcı zevklerine göre müzik önerisinde bulunacak.

YouTube Music İle Müzik İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?YouTube Music İle Müzik İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?

YouTube Music “Discover Mix”e kavuştu

Youtube Music neden tercih edilmeli?

Bildiğiniz gibi çevrim için müzik kütüphanelerinin en sevilen özelliklerden biri de, uygulamaların kullanıcılar için oluşturdukları öneri listeleri. Bu hem kullanıcının kendini özel hissetmesini, hem de yeni müziklerle tanışmasını sağlayan bir hizmet. Spotify’nin öncülük ettiği bu hizmetin, uygulama içerisinde büyük bir başarıya sahip olduğunun altını çizmeden geçmeyelim. Kullanıcılarına önerdiği şarklarla bir başarıya imza atan “Haftalık keşif” listesinin YouTube Music’deki adı ise “Discover Mix”. Diğer özellikleriyle kullanıcı tarafından kısa zamanda benimsenen YouTube Music’deki bu yeni özeliğin de  çok sevileceği şüphesiz bir gerçek.

“Discover Mix” aynı haftalık keşif listelerinde olduğu gibi kullanıcıların dinleme alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak oluşturuyor. Kullanıcıların 49 yeni şarkıya erişebileceği bu listenin en güzel yanlarından biri de her hafta yenilenecek olması.

Spotify yenilgiyi kabul mü edecek?

Youtube Music ve Youtube Premium, Youtube Red'in yerini alıyor!

Türkiye’deki kullanıcılarında yoğun bir ilgiyle karşıladığı YouTube Music, reklamsız Premium hizmetiyle oldukça kullanışlı. Kullanıcılarının karşısına yeni özelliklerle çıkan şirketin attığı adımlara bakarak doğru bir yolda ilerlediğini de söyleyebiliriz. YouTube Music’in mevcut algoritmasını bozmadığı ve kullanıcılarına yeni hizmetler sunmaya devam ettiği takdirde, video içerik platformunda olduğu gibi, dijital müzik kütüphaneleri arasında da pazar devi olabileceğini söylemek yanlış bir varsayım olmaz. Günden güne artan kullanıcı sayısına sahip olan uygulamanın Spotify’i nasıl etkileyeceğini ilerleyen zamanlarda görecek olsak da, rekabette güç kazanmak için Spotfiy’nin de yeni özellikler sunması gerektiğini söyleyebiliriz. Şuanda mevcut kullanıcılarını kaybetmeye başlayan Soptify elinde kalan kullanıcıları tutmak ve kullanıcı sayısını arttırmak için bir hamle yapacak mı, yoksa gidişatı kabul mü edecek onu da birlikte göreceğiz.


İlgili uygulamalar
YouTube Music'ten müzisyenlere çağrıYouTube Music'ten müzisyenlere çağrı
Youtube Musix retail mod çalışmaları hızlandıYoutube Musix retail mod çalışmaları hızlandı

PAYLAŞ