YouTube Music keşfet özelliği ile güncellendi - Haberler - indir.com

YouTube Music keşfet özelliği ile güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-16 18:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

YouTube’un henüz yeni sayılan servisi YouTube Music için dün itibariyle gelen yeni güncelleme ile beraber yepyeni bir özelliğe sahip oldu. Güncelleme ile beraber YouTube Music’e Keşfet sekmesi dahil oldu ve kullanıcıların keşfet üzerinden yeni şarkı veya çalma listelerine erişması kolaylaştırıldı. YouTube’un online müzik servisi olan YouTube Music için bir süredir beklenen yeni güncelleme yayınlandı. Güncelleme platformda çeşitli iyileştirmeler sunarken asıl yenilik olarak ise Keşfet sekmesi kazanması oldu. Yeni keşfet sekmesi ile kullanıcıların çok daha fazla müzik ve çalma listesi gibi içeriklere erişebilecekken, keşfet sekmesinin Hotlist bölümünün yerini aldığını görüyoruz. Güncellemeden itibaren Android ve iOS kullanıcılarına sunulan bu yeni özelliğin tüm mobil kullanıcılara birkaç hafta içerisinde gelmesi bekleniyor.

YouTube Müzik için keşfet özelliği geldi

TikTok Resso ile YouTube Music'e rakip oluyor!TikTok Resso ile YouTube Music'e rakip oluyor!

YouTube müzik’in sahip olduğu bu yeni özellik ile beraber yeni albümler ve şarkıların görülmesi daha sık olacak. Öyle ki albümler arasında ayrıca Ruh Halleri ve Türler adında bir bölümde bulunuyor. Keşfet’in Ruh Halleri ve Türler Bölümü kullanıcıların farklı anları için farklı çalma listelerine erişmesine kolaylık sağlayacka. YouTube Music’in bu yeni keşfet özelliği şuan için sadece mobil kullanıcılara gelmiş durumda. Fakat Keşfet özelliğinin yakın zamanda YouTube YouTube Music web sürümüne de gelmesi bekleniyor. Ancak web sürümüne ne zaman geleceği belli olmuş değil.

YouTube Music’in keşfet özelliği kullanıcılara artık yeni müzikler keşfetmesine yarayacakken, ilerleyen dönemlerde yeni geliştirmelerinde olması bekleniyor.


YouTube Music'in beklenen özelliği yayınlandı!YouTube Music'in beklenen özelliği yayınlandı!
YouTube Music için yeni özellikler yoldaYouTube Music için yeni özellikler yolda

PAYLAŞ