YouTube Music kaydırarak şarkı atlamayı sağlayacak - Haberler - indir.com

YouTube Music kaydırarak şarkı atlamayı sağlayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-25 14:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

YouTube Music hayatımıza dahil olduğundan beri uzun süre geçmedi. Her geçen gün yeni özellikleri bünyesine dahil eden uygulama bir güncellemeye daha kavuştu. Önemsiz gibi görünüyor olsa da uygulamaya yeni eklenen şarkı atlama özelliği bazen toplu taşıma gibi rahat hareket edemeyeceğimiz yerlerde hayat kurtarıcı olabiliyor. Rakiplerinde var olan bu yenilik platforma eklenmiş oldu.

YouTube premium dahilinde sunulan uygulamanın en iddialı yönü kütüphanesinin son derece geniş olması. Müziklerin topluluk tarafından aktarılıyor olması da büyük bir avantaj.

YouTube Türkiye uygunsuz içerikli çizgi filmler hakkında açıklama yaptıYouTube Türkiye uygunsuz içerikli çizgi filmler hakkında açıklama yaptı

YouTube Music kaydırarak şarkı atlamayı sağlayacak

Uygulamaya yeni eklenen bu özellik şarkının kapağını görüntülediğiniz sekmede sağa ya da bir sonraki şarkıya gitmenizi sağlıyor. Bu özellik Spotify'da mevcuttu, daha işlevsel bir hal alan şarkı atlama özelliği bir Reddit kullanıcısı tarafından farkedildi. Özellik şu an için Android kullanıcılarının yalnızca küçük bir bölümü için mevcut. Alınan geri bildirimlerin sonucuna göre yakın zamanda herkes için de kullanıma açılacak.

Özelliği kullanıp kullanamadığınızı tespit edebilmek için uygulamayı güncel tutmayı unutmayı. Bu özelliğe erişim sağlamış olan küçük kesim, uygulama güncellemesini yapanlar. Her geçen gün popülerliğini artıran platform yakın zamanda öreni algoritmalarında değişikliğe gitmişti. Ana sayfada ve şarkıların sekmesinde öneriler gösterildiğinden beri kullanıcılar yeni tarzlar keşfedebiliyor.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ