YouTube Music ana sayfada öneriler sunacak - Haberler - indir.com

YouTube Music ana sayfada öneriler sunacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-17 10:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz aylarda ülkemiz pazarına da giriş yapan ve çok sayıda kullanıcı tarafından yoğun bir şekilde kullanılan YouTube Music, platformunun yeni bir özelliği ile kullanıcılara ana ekran üzerinde öneriler sunacak. Spotify ve Apple Music gibi servisler kullanıcılara sunduğu öneriler ile bir artı kazandırıyordu.

Yeni gelecek olan güncelleme ile platformun kullanıcılara sunacağı önerilerde önemli gelişmeler yaşanmış oldu. Yeni müzikler keşfetmek isteyenler bu algoritmalar sayesinde platforma bağlı kalmaya devam ediyor.

YouTube'da keşfedilen bir açık reklamların devre dışı kalmasını sağlıyorYouTube'da keşfedilen bir açık reklamların devre dışı kalmasını sağlıyor

YouTube Music ana sayfada öneriler sunacak

Yeni özellik şu an için yalnızca Android sistemli akıllı telefon kullanıcılarına sunuluyor. Google kendi işletim sistemine güncellemeleri daha hızlı sağlıyor. Yakın zaman içerisinde bütün kullanıcılara gelecek olan bu özellik ile ana ekran daha da zenginleşecek.

Bu ay yayınlanan büyük güncelleme ile ana ekran ve müziği oynatma ekranında büyük tasarım değişikliklerine gidilmişti. Bu değişiklikler ile uygulamaya eklenecek öneri kutucuklarının yeri açılmış oldu. Yeni güncelleme ile birlikte “Bunları da sevebilirsiniz” ve “Beğenebileceğiniz çalma listeleri” önerileri eklenmiş oldu. Kullanıcılar sevdikleri sanatçıların diğer parçaların da aşağı kaydırarak görebilecek.

YouTube Premium paketi yanında gelen uygulama fiyat bakımından özellikleri ile rakiplerinden daha da avantajlı hale geldi. Rakiplerine göre pazar içerisinde yeni sayılabilecek YouTube Music, kullanıcıların tavsiyeleri doğrultusunda günden güne genişliyor.

Müzikseverlere sunulan öneriler sunucu taraflı olup, 3.65 sürümünü kullananlara iletiliyor. Dolayısıyla uygulamanızın güncel olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ