Yerli dijital içerik platformu Gain yayına başladı - Haberler - indir.com

Yerli dijital içerik platformu Gain yayına başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-31 18:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Türkiye'de dijital içerik üretimi konusunda yapılan çalışmaların sonucunda bir platform daha kullanıcıların beğenisine sunuldu. Yerli dijital içerik platformu GAİN, bugün itibariyle kullanıcıların beğenisine sunuldu. Pandemi sürecinde adeta patlama yaşayan dijital içerik platformları halen artmaya devam ediyor. Gelenekse medya ürünü televizyonu dahi geride bırakmayı başaran en yeni servislerden birisi olan GAİN yayın hayatına başladı. Acun Ilıca'nın atlık 9.90 TL üyelik ücreti açıklanan EXXEN servisinin karşısına geliştirilen yeni platformun arkasında, GAİN Medya ve Gözde Akpınar yer alıyor. iOS ve Android uygulamaları üzerinden hizmet veren servis, kişilere birçok yerli ve yabancı özel içerik sunuyor.

Firmanın servisleri hakkında kendi açıklaması tam olarak şu şekilde; “GAIN size özel yayın akışı sunan, yenilikçi, eğitici, eğlendirici kısa videoların olduğu yeni nesil bir içerik platformudur. Diziler, kısa filmler, mini belgesel serileri, spor, müzik ve eğlence programlarının yanı sıra günlük haber akışı ve canlı yayınlardan oluşan yerli-yabancı geniş bir yayın akışını burada bulabilirsiniz. GAIN yayın akışını size göre belirler. Sadece beğendiğiniz içeriklere göre akış sunmakla kalmaz, aynı zamanda işe gidip gelme, yemeğe çıkma, mola gibi günlük rutinlerinize harcadığınız zamanı da ölçerek ona uygun alternatif içerikler sağlar. Böylece günün her farklı anında harcadığınız zamana ve içerik tercihlerinize uygun bir akışla karşılaşırsınız. Dilerseniz kendi içerik listenizi hazırlayabilir ve tekrar tekrar izleyebilirsiniz. Hemen ücretsiz üye olun, sadece GAIN’de izleyebileceğiniz yüzlerce içeriğin tadını çıkarın.”

GAİN Türkiye pazarında başarılı olabilecek mi?

Sorunun yanıtı şu an için bilinmiyor olsa da ülkemizde bu şekilde bir girişimin yapılması son derece sevindiricidir. Üye olmak için herhangi bir ücretin ödenmediği bu platform için hazırlanan resmi tanıtım videosu yayınlandı. Rekabetin çok olduğu dijital içerik pazarında işi oldukça zor olan servisin, gelecek günlerde göstereceği performansı hep birlikte görmek mümkün olacak. 

 





PAYLAŞ