Yerli Bilim Kurgu Aksiyon Oyunu: Reclaim (Video) - Haberler - indir.com

Yerli Bilim Kurgu Aksiyon Oyunu: Reclaim (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Türk geliştiriciler tarafından hazırlanan mobil oyunlara bir yenisi daha eklendi. Bugün itibarıyla App Store'da yerini alan bilim kurgu aksiyon oyunu Reclaim'de bunlardan birisi.

İstanbul merkezli no-pact girişimi tarafından ortaya çıkarılan Reclaim adlı oyundaki amaç; hızlı ve durdurulamaz özelliklere sahip uzay geminizi kontrol ederek, yaşadığınız Aurus adındaki gezegeni ele geçirmeye çalışan robotların savunma hatlarının içerisine girmek ve sizi engellemeye çalışan robotları yok ederek, gezegende yaşayan insanların hayatta kalması için gerekli olan kaynakları toplamak olacak.

Reclaim

Topladığınız kaynakları geminin gelişiminde kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda geçici bonuslar alabilir ya da robotların gemiyi imha etmesi durumunda savaşa yeniden devam edebilmek için kullanabilirsiniz.

3 boyutlu grafikleri ve rock türündeki oyun içi müzikleriyle heyecan dolu bir oynanış sunan oyunda, her oynanışta farklı bir deneyim sağlayan bölüm motoru, son nesil iOS cihazlar için 60FPS'lik görüntü kalitesi, yüksek tempolu taktiksel çatışma ortamları, sonsuz görev sistemi, kapsamlı gemi geliştirme sistemi ve yoğun aksiyon hissi gibi özellikler yer alıyor.

Reclaim

Arkadaşlarınızla ya da dünya genelindeki diğer oyuncular ile kapışma imkanı da bulabileceğiniz ve tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Reclaim adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iOS cihazınıza indirebilirsiniz.

Ayrıca oyunun oynanışı hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz Reclaim Oynanış Videosu'nu da yine aşağıda bulabilirsiniz.




Reclaim Oynanış Videosu


PAYLAŞ