Yenilikçi Haberleşme Uygulaması: Wire - Haberler - indir.com

Yenilikçi Haberleşme Uygulaması: Wire

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Skype kurucu ortağı Janus Friis'in desteğiyle Wire Swiss GmbH adlı girişim tarafından geliştirilen yenilikçi haberleşme uygulaması Wire, bugün itibarıyla indirmeye sunuldu. Uygulama mesajlaşma ve paylaşım alanında pek çok dinamiği bir araya getiriyor.

Akıllı telefonlar, tabletler ve Mac OS işletim sistemine sahip bilgisayarlarda çalışabilen uygulama mesajlaşma, sesli arama, fotoğraf paylaşımı, müzik ve video paylaşımı gibi farklı alanlardaki pek çok dinamiği bir araya getirebiliyor.

Wire

Bulut temelli olarak çalışan Wire, telefon üzerinden başladığınız bir konuşmaya masaüstünden devam edebilmenizi sağladığı gibi haberleşme alanında oldukça etkileyici bir deneyimi de kullanıcılarına sunabiliyor.

Wire uygulamasının diğerlerinden farklı kılan pek çok özelliği bulunuyor. Bunlar arasında en dikkat çekeni ise Youtube ve SoundCloud entegrasyonu. Bu özellik sayesinde video seyderken ya da müzik dinlerken aynı zamanda arkadaşlarınızla istediğiniz her şeyi paylaşabiliyor ve mesajlaşmanız kesintiye uğramıyor. Ayrıca uygulama konuşmaları HD ses kaydı olarak veriyor.

Mükemmel tasarlanmış arayüzünün yanında kesintisiz ve HD kalitede iletişim kurmanızı sağlayacak olan Wire uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iOS ve Mac OS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Manşet Görseli: www.bgr.in




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ