Yenilikçi Haber Uygulaması: Yahoo News Digest - Haberler - indir.com

Yenilikçi Haber Uygulaması: Yahoo News Digest

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Yahoo, ABD Las Vegas'ta düzenlenen CES 2014 fuarında yaptığı bir duyuru ile okuyucuların günün en önemli gelişmelerinden hızlı bir şekilde haberdar olmalarını sağlayacak olan 'Yahoo News Digest' uygulamasını yayınladığını açıkladı.

Yahoo editörlerinin önemli bir rol aldığı uygulamada kullanıcılar çeşitli haber kaynaklarından alınmış ve özenle seçilmiş haberlerin özetlerine ulaşarak dünyada olan biten önemli olaylardan haberdar olabiliyorlar. Çoğu haber uygulamasının aksine karmaşık içeriklerin yer almadığı uygulama günün en önemli haberlerini günde sadece iki kere kullanıcılarına sunarak ikide bir uygulamaya girip haberlere bakılmasının da önüne geçmiş oluyor. Ayrıca Yahoo bu uygulama ile kullanıcılara gün içerisinde kaçırdıklarını düşündükleri haberleri de ulaştırmayı amaçlıyor.

Yahoo resmi blogundan yapılan açıklamada News Digest uygulamasının kullanıcıların televizyon ve gazetelerden kalan ''sabahları yerel haberlere bakmak'', ''akşam eve gelindiğinde televizyon haberlerini izlemek'' ve ''gazetelerin ön sayfasından direkt olarak arka sayfasına atlamak'' gibi alışkanlıklarından beslendiğini bildirerek uygulama üzerinden sadece bir kere okunan haberlerin tamamını, sonuçları ile birlikte verilmesinin amaçlandığını açıkladı.

Kullanıcılarının hiç bir haber kaçırmaması amacını da taşıyan Yahoo News Digest uygulaması şu an için iPhone ve iPod Touch cihazlarda kullanılabilmekte ve henüz Türkiye App Store'unda bulunmamaktadır. Şimdilik sadece ABD hesabınız var ise uygulamayı ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz.




Yahoo News Digest Tanıtım Videosu


PAYLAŞ