Yeni Windows 10 güncellemesiyle 20H2 sürümüne ait detaylar ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Yeni Windows 10 güncellemesiyle 20H2 sürümüne ait detaylar ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-19 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yazılım devi Microsoft’un sahip olduğu işletim sistemi Windows 10 için 2004 sürüm güncellemesinin yakın zamanda sunulması bekleniyor. Ancak görünene göre Microsoft, şimdiden bir sonraki Windows 10 güncellemesi için çalışmalara başlamış durumda. Yeni Windows 10 toplu güncellemesi ile beraber 20H2 sürümü de doğrulanmış oluyor. Windows 10’un yayınlanması ile beraber kullanıcılara daha sade ve iyi bir deneyim sunan bu işletim sistemi, yılda iki büyük güncelleme sunmaya devam ediyor. Microsoft’un 28 Mayıs tarihinde sunması beklenen yeni sürümle beraber kullanıcılarına daha başarılı bir Windows kullanıcı deneyimi sunmak istiyor.

Bu durum ile beraber şirket, Windows 10 işletim sistemine yönelik genel iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri kapsayan yeni 1909 güncellemesini kullanıcılarına sunmaya başlamış durumda. Bildiğiniz üzere Microsoft yakın zamanda 19041.264 numaralı sürümü sunmuştu. Birçok iyileştirme ve hata düzeltmesine sahip bu güncelleme bazı hataları da içerisinde getirmişti.

Windows 10 temiz önyükleme nasıl yapılır?Windows 10 temiz önyükleme nasıl yapılır?

20H2 sürümü yakında geliyor

Windows işletim sisteminin güncellemeleri ile alakalı güvenilir kaynak olan Windows Latest sitesi yılın ikinci yarısında Microsoft tarafından sunulması beklenen 20H2 adlı güncellemeye ait yeni detayları ortaya çıkardı. Buna göre site yetkilileri, paylaştıkları detaylar arasında daha sonra toplu bir şekilde verilmesi beklenen 20H2 sürümüne ait özelliklerin yetkilendirme paketi adlı yenilik aracı ile daha önceden aktif edilebileceği iddialarında bulundu.

Bu bilgiler ile beraber ise Windows 10 20H1 güncellemesi beklenenden daha büyük bir sürüm güncellemesi olarak karşımıza çıkabilir. Yılın bir sonraki yarısında kullanıcılara verilecek olan Windows 20H2 güncellemesine ait yenilikleri yukarıdaki paket olmadan aktif etmek mümkün olmayacak gibi duruyor. Genelde yılın ikinci yarısında sunulan diğer güncellemenin Eylül ya da Ekim ayında kullanıcılara sunulması bekleniyor. Birçok yenilik ve iyileştirme yine yeni güncelleme ile beraber sunulacak.


Microsoft’tan Windows 10X açıklamasıMicrosoft’tan Windows 10X açıklaması
Windows Defender nasıl kapatılır?Windows Defender nasıl kapatılır?

PAYLAŞ