Yeni Samsung ile #Farklıbak - Haberler - indir.com

Yeni Samsung ile #Farklıbak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-11 11:33:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Fotoğraf çekmesini oldukça seven kişilere hitap eden #FarklıBak projesi ile karşımıza çıkan Samsung, bu sayede yeni reklam filmini her zaman görmeye alışkın olduğunuz manzaralara bile, Samsung Galaxy A Serisi ile #FarklıBak’manın mümkün olabileceğini göstermiş oluyor.

Takipçilerini #FarklıBak’maya davet eden dev şirket Samsung, bir süredir Galaxy serisi akıllı telefonlar ile çekilmiş ilham verici fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşarak bu mesajı takipçilerine iletiyordu. Samsung Electronics Türkiye ise insan hikayelerinden kısa çekimlere odaklanan yeni reklam filmi ile söz konusu olan bu yaklaşımını daha geniş kitlelere ulaştırıyordu. Her şeyden önce fotoğraf çekmesini oldukça seven kişilere hitap eden #FarklıBak projesi, bu sayede yeni reklam filmi her zaman görmeye alışkın olduğunuz manzaralara bile, Samsung Galaxy A Serisi ile #FarklıBak’manın mümkün olabileceğini göstermiş oluyor.

Samsung kullanıcılarına sahte güncelleme!Samsung kullanıcılarına sahte güncelleme!

#FarklıBak ile yakalanan fotoğrafların hikayesi başka güzel oluyor

Her ne kadar birbirinden farklı teknik özellikler ve donanım ile karşımıza çıksa da #FarklıBak projesi sayesinde ortak paydasında buluşan Samsung Galaxy A30, A50 ve A70 modelleri, insan hikayeleri içerisindeki kısa enstantaneleri izleyicilere aktarmanın ilk yolu Menrut Dağı’nda gün doğumu ile beraber başlıyor. Gün ortasına ulaştığımız zaman ise Likya Yolu’nda gezinti yapan gençlerin o anda karşılaştığı çobana ve çobanın sürüsüne eşsiz Akdeniz manzarası ile fotoğraf çekimi ile devam ediyor. Daha sonrasında ise Tarihi Yarımada’nın o muhteşem görüntüleri eşliğinde 24 saatlik gün döngüsünü tamamlamış oluyor.

Reklam filmi çekimi oldukça zahmetli idi

Dev şirket Samsung’un yeni Galaxy A serisi için hazırlamış olduğu reklam filmi çekimleri esnasında 6 bin KM yol kat ederek an be an görüntüler alınmak istendi. 4 ayrı şehirde yaklaşık olarak 100 kişilik kast ekibi ve 75 kişilik teknik ekip ile çekim gerçekleştirildi. Akıllı telefon üretimi yapan Samsung’un en son yenilikleri ve gelişmiş özellikleri ile donatılarak bzlere sunulan Galaxy A70, oldukça şık bir tasarım ile ve 6.7 inç boyutu ile oldukça göz kamaştırıyor. Aynı zamanda cihaz Sonsuz-U Ekran ve 4500 mAh kapasiteli pil özelliği ile uzun saatler sunan pil gücü ile insanların beğenisini kazanıyor. Öte yandan cihazda mevcut olan ekranda parmak izi sensörü bir hayli dikkat çekiyor. Serinin diğer bir akıllı telefonu olan Galaxy A50, üst segmenti gayet aratmayan kamera özelliklerinin yanı sıra Sonsuz-U tasarımlı 6.4 inç super AMOLED ekranı ile başınızı döndürmeyi gayet başarıyor. Öte yandan hızlı şarj olabilme özelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Galaxy A50  ise, sürekli hareket halinde olan kullanıcılara hitap ediyor diyebiliriz. 123 dereceye sahip Ultra Geniş Kamera özelliği ile sizlere her daim güzel hizmetler vermeye hazır bekliyor. Peki siz #FarklıBak projesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmında yazarak bizimle paylaşabilirsiniz.

 

 


Samsung Galaxy Tab A Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıSamsung Galaxy Tab A Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı
Apple, Samsung'a 683 Milyon Dolar ödediApple, Samsung'a 683 Milyon Dolar ödedi

PAYLAŞ