Yeni Google Haritalarda İşletmeler Müşterileri Ödüllendirecek - Haberler - indir.com

Yeni Google Haritalarda İşletmeler Müşterileri Ödüllendirecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-21 16:32:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Google Haritalar servisi günden güne gelişmeye devam ediyor. Google’ın kullanıcılara sunmuş olduğu özelliklere bir yenisi eklendi. Kullanıcılara çevredeki en iyi restoranları ve menüleri görüntüleme özelliğinden sonra, Google’dan işletme sahiplerinde özel yeni bir güncelleme geliyor. Artık işletme sahipleri Haritalar servisini kullanarak satışlarını arttırmak için kullanıcılarını teşvik edebilecekler. Google Haritalar’ın yeni özelliği 150 milyondan daha fazla yerel işletmenin kendilerini arayan potansiyel müşterileriyle bağ kurmasını sağlayacak.  

Google Haritalar'a Gizli Mod GeliyorGoogle Haritalar'a Gizli Mod Geliyor

Google Haritalar'ın Android Uygulaması Güncellendi

Google işletmeciler için özel olarak geliştirdiği My Business’ı geliştirme kararı aldı. Güncellemede yer alan en önemli özelliklerden biri ise, artık işletmelerin çok daha kolay bir şekilde bulunabilecek olması. Haritalar servisine getirilecek güncellemeyle artık işetme sahipleri kısa ad ya da URL talep edebilecek ve kullanıcılar işletmeleri önümüzdeki aylarda kısa adlarıyla da aratabilecekler. 

Google Haritalar İşetme Hesapları İçin Güncelleniyor 

Ve bugünden itibaren işletmeler, Google Haritalar servisinden kendilerini takip eden müşterilerine indirimler ve ödüller içeren teklifler sunabilecekler.  İşletmeler için potansiyel müşterileri çekebilecek, özel profil kapak fotoğrafı ayarlama seçeneğini de işletmelerin hizmetine sunuldu. 

Google Haritalar Artık Restorranlardaki En İyi Yemekleri De Gösterecek

Ayrıca artık işletmeler profillerine özel fotoğraf başlıkları da ekleyerek resimlerin arkasındaki hikayeleri de kullanıcılara anlatabilecekler. Ana bilgilerini tamamlayan şirket aynı zamanda profillerinin sağ üst kasımındaki yere logolarını da ekleyebilecekler. 

Google’ın Haritalar servisine gelen bu güncellemeler işletme hesapları için getirilen sadece ilk uygulamalar. Ancak Google bu özelliklerden bazılarını ya da, yeni sunacağı özellikleri Google Asistan’la da kullanıcılarına sunabilir. 


İlgili uygulamalar
Google Haritalar Artık Hız Sınırı ve Radarları GösterecekGoogle Haritalar Artık Hız Sınırı ve Radarları Gösterecek
Google Haritalar Doğal Afetler İçin Uyarı VerecekGoogle Haritalar Doğal Afetler İçin Uyarı Verecek

PAYLAŞ