Yeni 13 inç MacBook Pro tanıtıldı - Haberler - indir.com

Yeni 13 inç MacBook Pro tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-05 17:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji devi Apple, ürün çeşitliliğini genişletmeye devam ediyor. Son olarak akıllı telefon pazarında iPhone SE 2020 modelini dahil eden şirket, şimdi ise sessiz sedasız bir şekilde yeni 13 inçlik MacBook Pro modelini tanıttı. Bu duyuru ile beraber modelin sahip olduğu özellikler ve fiyat detayları da belli olmuş oldu. Geçtiğimiz ayalarda ise yeni MacBook Pro ve MacBook Air modellerini pazara sunan Apple, uzun bir süre gündemde söylentileri yer alan 13 inçlik yeni MacBook Pro cihazını tanıtmış oldu. Apple resmi internet sitesinde 4 farklı seçenek ile satışa sunulan MacBook Pro’nun farklı yapılandırma seçeneklerinde 13 inç Retina ekran, dört çekirdekli işlemci, Touch Bar ve Touch ID seçenekleri yer alıyor. Gelin şimdi yeni MacBook Pro serisi neler sunuyor detayları ile beraber bakalım.

Yeni 13 inç MacBook Pro tanıtıldı

Apple'dan yeni patent yeni Macbook Pro'yla her şey değişebilirApple'dan yeni patent yeni Macbook Pro'yla her şey değişebilir

Gümüş ve Uzay Grisi renk seçenekleri ile satışa sunulan 13 inçlik bu yeni MacBook Pro modeli, temel özelliklerinde 1.4 Ghz 4 çekirdekli 8.nesil Intel Core i5 işlemcisi ile beraber geliyor. 3.9 GHz’e kadar Turbo Boost desteği de yer alan bu dizüstü bilgisayarın grafik biriminde ise Intel Iris Plus Graphics 645 modeli yer alıyor. Diğer yandan bellek bölümünde 8 GB 2133 MHz LPDDR 3 bellek ve 256 GB SSD depolama seçeneğini görüyoruz. 13 inçlik bu modelinde üst düzey yapılandırma seçenekleri de sunan Apple, daha fazla bellek ve artırılmış depolama seçeneklerini kullanıcılarına sunabiliyor. Bu noktada ilk iki modelde 2 adet Thunderbolt 3 bağlantısı yer alırken, daha pahalı modelde bu giriş sayısı 4’ çıkıyor.

Yeni MacBook Pro modeli 4 farklı modelde 4 farklı fiyat seçeneği bulunuyor. Bunlar 11.199 TL, 12.799 TL, 15.999 TL ve 17.599 TL olarak belirlenmiş durumda.


MacBook Pro ve MacBook Air yoldaMacBook Pro ve MacBook Air yolda
Yeni MacBook Air tanıtıldıYeni MacBook Air tanıtıldı

PAYLAŞ