Yazılımcılar için Açık Kaynak Kodlu Editör: Brackets - Haberler - indir.com

Yazılımcılar için Açık Kaynak Kodlu Editör: Brackets

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Yazılım

Fotoğrafçılık, basım gibi ilgili alanlarda kullanılmak üzere pek çok yazılımda imzası bulunan Adobe tarafından yeni bir uygulama yayınlandı. Özellikle yazılımcı ve arayüz tasarımcılarının ilgisini çekeceğini düşündüğümüz bu uygulamanın adı ise Brackets.

Adobe uygulamalarından faydalanan kullanıcılar düşünülerek, bütünlük yaratmak ve entegrasyon sağlamak için geliştirilen Brackets, arayüz geliştiricilerinin hedeflendiği açık kaynak kodlu bir kod editörüdür.

Brackets

Oldukça sade tasarlanmış bir arayüzle gelen Brackets, kendi içerisinde bir API barındırıyor. Öncelikli olarak HTML, CSS ve JavaScript dilleri üzerine odaklanmış yapısıyla dikkat çeken uygulama başta Photoshop olmak üzere tüm Adobe ürünleriyle entegre bir şekilde çalışabiliyor. Arayüzü tasarlanan herhangi bir web sitesinin kodlamaları, Brackets editörü sayesinde kolaylıkla yapılabiliyor.

Git ve JSHint entegrasyonuna sahip olan uygulama bu sayede yazılım geliştiricilere Git eklentisiyle editör üzerinden doğrudan Git projelerine bağlanma fırsatı sunuyor. Ayrıca editör PSD desteğiyle PSD içerisinde yer alan renkleri ve fontları da doğrudan geliştiriciye gösterebiliyor. Bu sayede de CSS oluşturmak oldukça kolay bir hale geliyor.

Açık kaynak kodlu olarak Windows ve Mac için yayınlanan editör Brackets'i indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabileceğiniz gibi uygulama kodlarına buraya tıklayarak erişebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ