Yapay zeka Destekli Honor 20 Türkiye'de - Haberler - indir.com

Yapay zeka Destekli Honor 20 Türkiye'de

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-23 09:04:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Yapay zeka destekli 4 arka kamerası ile dikkat çeken Honor 20, Türkiye’de satışa çıktı. İşte yeni model ile ilgili detaylar.

48 MP gibi yüksek çözünürlüklü 4 arka kameraya sahip olan Honor 20, tanıtım sonrasında markanın en dikkat çeken modellerinden birisi olmayı başardı. Tasarımından teknik detaylarına kadar her özelliği ile çok özel bir cihaz olan Honor 20, Türkiye2de de satışa çıktı.

32 megapiksel ön kameralı Honor 20S tanıtıldı32 megapiksel ön kameralı Honor 20S tanıtıldı

Huawei güvencesi Honor ile buluşuyor

Honor markası, Huawei çatısı altında büyümeye devam ediyor. Bugüne kadarki süreç içerisinde iddialı modelleri ile pazardan pay almayı başaran marka, yeni modeli Honor 20 ile zirve yapabilir. Tanıtımı yapıldıktan sonra ilkleri ile dikkat çeken modelde, bugüne kadar hiçbir telefonda yer verilmeyen dinamik holografik tasarımı kullanılıyor. Üstelik Türkiye satışına özel olarak İstanbul temasına yer verilen telefon, görüntüsüyle de oldukça cezbedici.  

Honor 20 Türkiye’de kaç para olacak?

Yeni cihaz için Türkiye’deki soru işaretlerinden birisi fiyat olurken, resmi satış sürecinin başlaması ile birlikte bu konudaki soru işaretleri de giderilmiş oldu. 4799 TL olacak cihaz, bu bakımdan benzer özelliklerdeki modellere göre çok daha ekonomik. Tanıtım sonrasında konuyla ilgili açıklama yapan marka Türkiye Başkanı Kevin Kong ise yeni cihazdan duyduğu memnuiyeti dile getirerek , “Yapay zeka destekli 48 MP dört kamera teknolojisi, şık ve ergonomik tasarımı ve benzerlerine göre pek çok üstünlükle pazara sunduğumuz HONOR 20’nin dünyada gördüğü büyük ilginin Türkiye’de de tekrarlanacağına inanıyorum. Tüm bu iyi özellikleri bir arada sunmanın elbette bir bedeli var. Biz fiyatı her şeye rağmen alt seviyede tutarak, satın alınabilir bir model piyasaya sürmeye odaklandık. Kullanıcı deneyimi noktasında 8-10 bin liralık rakiplerini aratmayan bir telefon almak isteyenlere, HONOR 20 ile son derece makul bir alternatif sunduğumuza inanıyoruz” dedi.

Honor için özel çalışıyor

Türkiye’deki Honor faaliyetlerinin artması adına özel bir çalışma içerisinde olan ve bu nedenle Nisan ayı itibari ile İstanbul’a gelerek burada yaşamaya başlayan Kevin Kong, kısa süre içerisinde Türkiye’ye adapte olmuş durumda. “İnanıyorum ki telefon kullanıcıları, bu harika şehrin sunduğu tüm zenginlikleri ve muhteşem güzellikleri fotoğraflarına yansıtmak için, HONOR 20’nin üstün özelliklerinden yararlanacaklar. Bu kadar harika bir şehirdeyken biz de telefon meraklıları için İstanbul dokulu bir kampanya yapmak istedik. HONOR 20 satın alan kullanıcılar cihazlarını özel tasarım İstanbul temalı Special Edition kutusuyla teslim alacaklar. Kutu içerisinde HONOR AM61 Bluetooth kulaklık, ikinci özel bir kılıf ve İstanbul’da fotoğraf çekilecek en özel mekanları içeren bir de broşür yer alacak” diyen Kong, bu konuda Türkiye’deki satışlara güveniyor.

Fotoğraf çekim kalitesi çok iddialı!

4 arka kamerada yer alan 48 MP Sony IMX586 ile destekleniyor. Üstelik arka kameraya ek olarak 16 MP süper geniş açılı kamera ve 2 MP makro kamera da destek veriyor. Gece modu gibi özel çekim alanlarına yönelik yüksek performans sunan Honor 20, bu özellikleri ile etkileyici kareler elde edilmesini sağlayacak. Üstelik makro lens gibi özellikleri ile yine yakın çekimlerde etkileyici. Cihazın Türkiye’de nasıl bir satış performansı yakalayacağı merak ediliyor.

Yapay Zeka Destekli Honor 20 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatları



PAYLAŞ