Yalnızlığınızı Giderecek En İyi Flört Uygulamaları - Haberler - indir.com

Yalnızlığınızı Giderecek En İyi Flört Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-02 15:57:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Android ve iOS uygulama mağazalarında birçok mesajlaşma ve flört uygulamaları bulunuyor. Özellikle artık herkesin elinde bir akıllı telefon olduğu için kullanıcılar yeni insanlar ile daha kolay bir şekilde tanışıyorlar. Çöpöatanlık veya flört uygulamaları olarak geçen bu söz konusu uygulamalar tıpkı sosyal medya sitelerinde olduğu gibi milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Gelişmiş arama sistemlerine sahip bu uygulamalar ile dilediğiniz şehir veya konum bazlı olarak kullanıcı araması gerçekleştirebiliyorsunuz. Gelin şimdi piyasada  yer alan en iyi ve geniş kullanıcı kitlesine sahip flört uygulamalarına bakalım.

En İyi Flört ve Çöpçatanlık Uygulamaları

Tinder

Tabii ki de listenin başında dünya genelinde popüler olan Tinder uygulaması ile başlıyoruz. Yurt dışı olmak üzere ülkemizde de yoğun bir kullanıcı kitlesine sahip olan Tinder’da milyonlarca kullanıcı bulunuyor. Gelen profilleri kaydırma sistemine sahip ilk flört uygulamalarından olan Tinder’da eşleşme gerçekleştiği zaman karşılıklı mesaj atabilir ve sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Tinder hem App Store hemde Google Play Store üzerinde ücretsiz olarak bulunuyor.

Android için Tinder indir

iOS için Tinder indir

Azar

Görüntülü görüşme odaklı sohbet uygulaması Azar’ı duymayanınız yoktur. Yine ülkemiz dahil dünya genelinde bir hayli popüler olan Azar filtreleme sistemi ve konum bazlı araması ile dikkat çeken uygulamalar arasında yer alıyor. Dahili çeviri özelliğinin de yer aldığı Azar ile dünyanın her noktasından kullanıcılarla görüntülü sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Azar Google Play Store ve App Store’da ücretsiz olarak indirilebilir durumda.

Android için Azar indir

iOS için Azar indir

Badoo

Bünyesinde tam 400 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Badoo’da tercih edilebilir flört uygulamaları arasında yer alıyor. iOS ve Android desteğinin yanı sıra masaüstü üzerinden tarayıcı desteği de sunuyor. Badoo ile lokasyon bazlı olarak eşleşmeler sağlayabilir ve konumunuza yakın kişiler olduğu zaman bildirim alabilirsiniz.

Android için Badoo indir

iOS için Badoo indir

Happn

Çöpçatanlık denildiği zaman akla gelen isimlerden olan Happn’da kendi hanesinde bazı farklar barındırıyor. Aynı konumda bir başka Happn üyesi yer alır ise kullanıcı bildirim ile uyarılıyor ve profil sizlere gösteriliyor. Sohbet ise karşı tarafında onayı ile başlamış oluyor. İlginç bir çalışma yapısına sahip olan Happn’ı Google Play ve App Store üzerinden indirip deneyimleyebilirsiniz.

Android için Happn indir

iOS için Happn indir

InstaMessage

Facebook ve Instagram üzerinden bir tanışma girişimi sağlayamamışsanız bu uygulama tam da size göre diyebiliriz. InstaMessage ile Facebook ve Instagram hesaplarınız ile karşıdaki kullanıcılarla tanışmanız mümkün olacaktır.

Android için InstaMessage indir

iOS için InstaMessage indir

Hot or Not

Girişi Facebook ile sağlayacağınız bu uygulama hem bilgisayar hemde Android telefonunuz ile kullanılabiliyor. Uygulama içerisinde yer alan öğeler ile farklı ve çeşitli birçok insanla tanışmanız mümkün oluyor. 10 milyondan fazla indirme sayısına sahip olan Hot or Not sadece Android’de yer alıyor ve Google Play Store’da ücretsiz olarak bulunuyor.

Android için Hot or Not indir

iOS için Hot or Not indir

Hinge

Özenle geliştirilmiş olan bu flört uygulaması iyi seçimlerden birisi olacaktır. Kullanıcıların aradığı arkadaşlık ve ilişkilere yönelik özelliklere sahip Hine uygulaması daha çok arkadaşlık yerine ilişki arayanların tercih edeceği bir platform diyebiliriz. Hinge uygulamasını da hem iOS hemde Google Play Store’da bulmak mümkün olacaktır.

Android için Hinge indir

iOS için Hinge indir

 

 

 





PAYLAŞ