Xiaomi'nin yeni oyuncu monitörü duyuruldu - Haberler - indir.com

Xiaomi'nin yeni oyuncu monitörü duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-23 14:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Her alandaki başarılı ürünleri ile dikkat çeken şirket Xiaomi, şimdi ise yeni bir oyuncu monitörü duyurdu. 144 Hz yenileme hızına sahip olan bu yeni oyuncu monitörü 2 ms gecikme süresi ile dikkat çekiyor. Xiaomi Fast LCD Monitör olarak adlandırılan bu ürün nitekim uygun fiyatı ile de dikkatleri çekmeyi başarıyor. Xiaomi'nin bu yeni monitörleri, 2 Kasım tarihi ile beraber pazarda satışta olacak. Sadece akıllı telefonlar değil, oyuncu ekipmanları sektörü için de önemli gelişimler gösteren Xiaomi, çeşitli ürün kategorilerinde yeni ürünlerini sunmaya devam ediyor. Son olarak gerçekleştirilen etkinlik ile beraber yeni oyuncu monitörünü duyurmuş oldu. Xiaomi Fast LCD Monitör olan bu yeni ürün uygun fiyatı ile kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaracak gibi duruyor.

Bu yeni ürün 24.5 inç büyüklüğünde IPS bir panel ile geliyor. Kullanıcılara FHD çözünürlük sunan cihazın 144 Hz yenileme hızı bulunuyor. Gecikme tarafında ise 2 ms olarak açıklanan bu yeni ürün tasarım noktasında da oldukça şık olmayı başarıyor.

Xiaomi Color Watch 2 özellikleri netleşmeye başladıXiaomi Color Watch 2 özellikleri netleşmeye başladı

Yeni Xiaomi Fast LCD Monitör tanıtıldı

Bu yeni ürünün sahip olduğu yeniliklere bakacak olursak 400cd/ms2 olarak açıklanan bu ürün DCI-P3 renk uzayının yüzde 95'ini sRGB renk uzayının ise yüzde 100'ünü sunabiliyor. Adaptive-Sync adlı akıllı ekran teknolojisine de sahip olan bu ürünün ekran kartından gelen kare sayılarını senkron halde tutabiliyor. Bu sayede ise yırtılma veya takılma gibi sorunların önüne geçilmiş oluyor. Bu yeni oyuncu monitörü HDR400 sertifikası ile ultra yüksek çözünürlüklü görüntüleri HDR desteği ile sunabiliyor. Bu monitöre 2 adet HDMI 2.0, 1 adet DisplayPort 1.2 ve kulaklık portu takabiliyorlar. Ayrıca monitörün sahip olduğu stand ile yükseltilebilidğini ve döndürülebildiğini belirtelim.

Xiaomi tarafından açıklananlara göre bu yeni Fast LCD Monitör, ön siparişe sunulmuş durumda. Ürünün 2 Kasım'da teslimatlara başlanacağı ve 224 dolar fiyat etiketine sahip olacağını belirtelim. 


Xiaomi yeni bir katlanabilir ekranlı telefon patenti aldıXiaomi yeni bir katlanabilir ekranlı telefon patenti aldı
Xiaomi Mi 10T ekranı hakkında resmi açıklamaXiaomi Mi 10T ekranı hakkında resmi açıklama

PAYLAŞ