Xiaomi'nin Türkiye'deki ilk online mağazasını açacağı şirket açıklandı! - Haberler - indir.com

Xiaomi'nin Türkiye'deki ilk online mağazasını açacağı şirket açıklandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-08 16:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Tüketici elektroniği konusunda çevrimiçi mağazaları, fiziksel mağazalardan daha önemli olabiliyor. Geçtiğimiz ay Türkiye'deki ilk fiziksel mağazasını açan Xiaomi'nin çevrimiçi mağazasının hangi platformda açacağı belli oldu.

Xiaomi'nin Türkiye'deki ilk online mağazasını açacağı şirket açıklandı!

Çinli menşeili akıllı telefon üreticisi Xiaomi, özellikle son birkaç yıl içerisinde tanıttığı uygun fiyatlı akıllı telefonlar ile günlük hayatı kolaylaştıran yan ürünleri, dünya çapında artan bir popülerliğe kavuştu. Dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üreticisi olan bu şirket, kısa süre önce Türkiye pazarına resmi olarak giriş yaptı. Ülkemizdeki kullanıcılarını bu haberle oldukça mutlu etti. Xiaomi, Türkiye'deki ile fiziksel mağazası olan Mi Store'u  geçtiğimiz Eylül ayı içinde Evofone distribütörlüğünde açmıştı. İkinci mağazasını nereye açacağı beklenen şirket e-ticaret sektöründe Türkiye'deki ilk ortağı belli oldu. Çinli bu şirket ilk çevrimiçi mağazasını Türkiye'nin en önde gelen e-ticaret platformlarından birisi olan n11.com'da açtı.

Dev Ekranlı Xiaomi Mi Max 3, Türkiye'de Satışa ÇıktıDev Ekranlı Xiaomi Mi Max 3, Türkiye'de Satışa Çıktı

Çinli firma, yukarıda belirtilen uygun fiyat satışına sunduğu nitelikli akıllı telefonları ile tanınan bir marka. Fakat Xiaomi'nin bilinen çok daha geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Şirket, yenilikçi bir tasarım ve teknoloji anlayışını televizyondan akıllı saatlere, bilgisayardan drone'lara kadar hemen hemen her sektörde gösteriyor. Xiaomi'nin Türkiye pazarındaki varlığı, ürün kalitesinin hemen yükselmesi ve fiyatların inmesi açısından oldukça önemli ve etkili olacaktır.


24 Megapiksel Selfie Kameralı Xiaomi Model Duyuruldu24 Megapiksel Selfie Kameralı Xiaomi Model Duyuruldu
Xiaomi Mi 8 Pro ve Mi 8 Lite'ın Satışları İçin Açıklama GeldiXiaomi Mi 8 Pro ve Mi 8 Lite'ın Satışları İçin Açıklama Geldi
Bütçe Dostu Xiaomi Mi 8 Lite Fiyatı Belli OlduBütçe Dostu Xiaomi Mi 8 Lite Fiyatı Belli Oldu

PAYLAŞ