Xiaomi yetkilisi Manu Kumar Jain: Redmi her zaman güçle eş anlamlıdır - Haberler - indir.com

Xiaomi yetkilisi Manu Kumar Jain: Redmi her zaman güçle eş anlamlıdır

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-04 13:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi merak uyandıran bir duyuruyla gündeme geldi. Görünüşe göre şirket 2020 senesine iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor!

Son dönemlerde global pazarda büyük bir yükselişte olan Xiaomi ve Redmi ülkemizde de oldukça rağbet gören markalar arasında yer alıyor. Uygun fiyatlı amiral gemileriyle akıllı telefon pazarındaki pazar payını yükselten Xiaomi yeni tasarımlarıyla da oldukça dikkat çekiyor.

Redmi 8 ve Note 8 Pro renk seçenekleri artıyorRedmi 8 ve Note 8 Pro renk seçenekleri artıyor

Redmi K30 Pro performans testinde

Dün Xiaomi’nin üst düzey yetkilisi Manu Kumar Jain Twitter hesabından oldukça ilgi çekici bir duyuru yaptı. “Redmi her zaman güçle eşanlamlıdır” açıklamasıyla oldukça iddialı olan Jain yaptığı paylaşımda markanın bu yıl piyasaya süreceği telefonları işaret ediyor. Açıklamanın Redmi’nin çok yakın bir zamanda tanıtacağı yeni akıllı telefonu Redmi 9 için yapıldığı da iddia ediliyor. Geçtiğimiz dönemlerde Redmi Note 7 ve Note 8 modeliyle büyük bir başarı yakalayan şirketin Redmi Note 9 ailesinde de aynı başarıyı devam ettirmesi bekleniyor.

Redmi Note 9 özellikleri

Şirketin yakında tanıtması beklenen Redmi Note 9 ailesi hakkında sızıntılar gelmeye başladı. 6.6 inçlik ekrana sahip olması beklenen cihazın damla çentikli bir ekran üzerine kurulacağı biliniyor. Gücünü MediaTek Helio G70 işlemci yongasından alması beklenen cihazın 4 GB RAM kapasitesine sahip olması ve en az 64 GB’lık dahili depolama alanına sahip olacağı yönünde ciddi söylentiler bulunuyor. kutusundan Android 10 tabanlı olarak çıkacağı söylenen Remi Note 9 ailesinin yakında karşımıza çıkması beklense de cihazın ne zaman tanıtılacağına dair henüz net bir bilgi yok. 


Redmi 9'un teknik detayları netleştiRedmi 9'un teknik detayları netleşti
Redmi Watch için geri sayım başladıRedmi Watch için geri sayım başladı

PAYLAŞ