Xiaomi, yeni mağazalarını Adana ve Gebze'de açtı - Haberler - indir.com

Xiaomi, yeni mağazalarını Adana ve Gebze'de açtı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-26 16:16:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji markası Xiaomi, ülkemizde mağaza sayısını genişletmeye devam ediyor. Şimdi ise Çinli markanın Türkiye’deki yeni mağazalarını Adana ve Gebze’de açtığı duyuruldu. Türkiye genelinde baktığımız zaman 23 farklı şehirde toplam 47 Mi Store ile kullanıcılara hizmet vermeyi sürdüren teknoloji lideri Xiaomi, bu yeni yatırımları ile beraber yıl sonuna kadar bu hedef sayısı 100’e çıkartmayı hedefliyor. Yükselen teknoloji dünyasının en yeni ürünlerini sunmak adına çalışmalarını sürdüren Xiaomi, hizmet verdiği bölgelerin yerel bir markası haline gelmek için çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye özelinde önemli hamleleri ve çalışmaları yer alan Xiaomi, şimdi ise iki yeni mağazasını resmen açtığını duyurdu.

Çalışmalar kapsamında Xiaomi Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk:  “2018 yılında Vadi İstanbul’da açılışını yaparak başladığımız Mi Store yatırımlarımıza 2019 ve 2020 yılında yoğun bir şekilde devam ettik. Pandemiye rağmen kullanıcılarımıza hizmet götürmek için durmadan çalıştık. Şu anda 23 farklı şehirde 47 Mi Store ile hizmet veriyoruz. 2021’e de hızlı bir başlangıç yapmış ve Ocak ayında Edirne Erasta ile İstanbul Olivium’da Mi Store’larımızı açmıştık. Şimdi de Adana M1 ve Gebze Center alışveriş merkezlerinde Mi Store’larımızı açmış bulunuyoruz.  Önümüzdeki dönemde de Kayseri, Samsun, Diyarbakır, Şanlıurfa, Trabzon, Balıkesir, İnegöl, Bakırköy, Ataşehir gibi şehir ve ilçelerde Mi Store açılışlarımız olacak” sözlerini dile getirdi.

Xiaomi Mi Watch akıllı saat yeni özelliklere kavuştuXiaomi Mi Watch akıllı saat yeni özelliklere kavuştu

Xiaomi’nin Adana ve Gebze mağazaları açıldı

Devam ettiği açıklamasında 2021 hedeflerine yönelik: “Bu sene hemen hemen Türkiye'nin çoğu şehrini Mi Store ve yetkili mağazalarımızla birlikte Xiaomi markasının birbirinden güzel ve ilham verici cep telefonu ve ekosistem ürünleriyle buluşturmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin adil fiyatlarla kolay bir şekilde yüksek teknolojili Xiaomi ürünlerine ulaşması ve deneyimlemesi önceliklerimizin başında geliyor. Bunu sağlayan en büyük destekçilerimiz de kendi Mi Store’larımızdır” dedi.


Xiaomi Mi 10T Lite 64 GB'ın Türkiye fiyatı belirlendiXiaomi Mi 10T Lite 64 GB'ın Türkiye fiyatı belirlendi
Xiaomi Mi 11 Lite’ın 5G versiyonu gün yüzüne çıktıXiaomi Mi 11 Lite’ın 5G versiyonu gün yüzüne çıktı

PAYLAŞ