Xiaomi Türkiye resmi internet satış sitesi açılıyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Türkiye resmi internet satış sitesi açılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-12 15:15:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiomi Türkiye resmi internet satış sitesi mishoptr.com 12 Ekim’de tüketicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

12 Ekim tarihinden itibaren Türkiye'deki resmi satış kanalı mishoptr.com websitesi üzerinden hizmet verecek olan Xiaomi, akıllı telefon, aksesuar ve akıllı cihazlardan oluşan geniş ürün yelpazesini Xiaomi Türkiye garantisiyle Türk tüketicilerinin beğenisine sunacak.

Tanıtımı yapılan amiral gemi katili Xiaomi Mi 10T ve 10T ProTanıtımı yapılan amiral gemi katili Xiaomi Mi 10T ve 10T Pro

Mishoptr.com'un açılışıyla ilgili açıklama yapan Xiaomi Türkiye Satış Direktörü İrfan Öztürk; ''Türkiye'ye resmi olarak giriş yaptığımızdan bu yana, yerel iş ortaklarımızla iş birliklerimizi güçlendirmek, satış kanallarımızı genişletmek için çok önemli çalışmalar yürüttük. Tüm bu çalışmalarımız Türkiye'de büyümemizi sağlıklı bir şekilde sürdürebilmemiz için sağlam bir temel oluşturdu. 2020 yılının ilk yarısındaki büyümemiz; donanım, internet hizmetleri ve yeni perakendeyi bir araya getiren güçlü "triatlon" iş modelimizi bir kez daha kanıtladı. Şimdi de mishoptr.com'un açılışıyla Xiaomi kullanıcılarına yeni bir kanaldan daha seslenmeye hazırlanıyoruz. Mishoptr.com, tüketicilerin yüksek performanslı Xiaomi ürünlere daha uygun fiyatlarla ulaşabileceği bir kanal olacak.'' dedi.

Xiaomi Mi 10T serisi için Türkiye müjdesi

Haziran 2020 tarihinden itibaren aylık aktif MIUI kullanıcıları 343,5 milyona ulaşan Xiaomi, 271 milyondan fazla akıllı cihazı bağlayan akıllı ev (AIoT) cihaz ekosistemiyle dünyanın en büyük tüketici IoT platformu olmayı başararak, geniş bir tüketici elektroniği yelpazesi geliştirmiş bulunuyor.

2020 yılının ikinci çeyreğinde Canalys’e göre Türkiye’deki akıllı telefon satışlarını bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 226 artırarak yüzde 20 pazar payına ulaşan ve 3’üncü sırada yer alan Xiaomi Türkiye, mishoptr.com’un açılması ile birlikte akıllı telefonlar, aksesuar ve ekosistem ürünlerinden oluşan geniş ürün yelpazesini Türk tükecilerine doğrudan ulaştırmaya başlayacak.

Kuruluşunun 10'uncu yılında Fortune Global 500 Listesi'nin 422'inci sırasına yükselerek listeye ikinci yıldır üstüste girmeyi başaran Xiaomi, 2019 yılında 468'inci sıradan giriş yaptığı listede, en genç şirket olarak yer almıştı.

 


Tanıtımı yapılan Xiaomi Mi Watch özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Xiaomi Mi Watch özellikleri ve fiyatı
Xiaomi oyun performansını artıran RAMDISK teknolojisini tanıttıXiaomi oyun performansını artıran RAMDISK teknolojisini tanıttı

PAYLAŞ