Xiaomi Mi Band 4 rakibi Huawei akıllı bileklik yakında tanıtılacak - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Band 4 rakibi Huawei akıllı bileklik yakında tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-19 15:04:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Xiaomi, Mi Band 4 modeli ile akıllı bileklik alanında ciddi bir başarı yakalarken, cihaza en ciddi rakip Huawei’den geliyor. İşte konuyla ilgili detaylar.

Mate 30 serisinin tanıtımına hazırlanan Huawei, akıllı bileklik modeliyle de iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Kulislerdeki konuşmalarda ve bugüne kadar yapılan sızdırmalarda yeni bileklik modeli ile hedefin Mi Band 4 modeli olduğu belirtilirken, tanıtım sonrasında Huawei ile Xiaomi arasında ciddi bir rekabet yaşanacak.

Huawei CEO'sundan yeni HarmonyOS odaklı akıllı telefon açıklamasıHuawei CEO'sundan yeni HarmonyOS odaklı akıllı telefon açıklaması

Huawei, Xiaomi’yi geçebilecek mi?

Xiaomi tarafından piyasaya sürüldüğü andan itibaren çok popüler durma gelen ve Türkiye pazarında dahi yüksek satış rakamlarına ulaşılan Mi Band 4, bu alanda liderliğini yakalamış durumda. Model ve renk seçeneği ile kişiselleştirilebilir yapıda olan akıllı bilekliğe karşın Huawei cephesinden nasıl bir yanıt geleceği ise merak ediliyor.

Huawei’nin yeni bilekliği nasıl olacak?

Huawei’nin yeni bilekliği ile ilgili şu ana kadar gelen bilgilere göre bileklik 19 Eylül itibari ile görücüye çıkarılacak. Tasarım açısından ciddi bir değişikliğin beklenmediği bileklikte, ekrandaki farklı renk seçenekleri ile hareketlilik hedeflenmiş. Değiştirilebilir kayış seçenekleri ile kullanıcılara seçenek sunacak olan Huawei bilekliğinde nabız ölçer de arkada yerini almış durumda. Takılı kaldığı süre boyunca etkinlik takibi yapabilecek olan bileklik, böylece kalp atışı gibi pek çok sağlık verisini de kullanıcıya sunacak. Üstelik su geçirmeme özelliği sayesinde farklı alanlarda da kullanımı mümkün olacak.  Kontrollerin sade olması beklenen cihazda, iddialara göre tek bir kontrol tuşu olacak. Bluetooth 5 ile telefon bağlantısı sağlanacak cihaz, bildirim desteği de sunuyor.

Cihaz ile ilgili bilgiler çok sınırlı olduğu gibi en çok merak edilen fiyat bilgisine dair herhangi bir paylaşım yapılmadı. Cihazın satışa çıkacağı bölge ve fiyatı bu konuda Huawei’nin de başarısını belirleyecek.

Xiaomi Mi Band 4 Google Fit'e nasıl bağlanır?


Merak edilen Huawei akıllı gözlük satışa sunuldu. Ne kadar?Merak edilen Huawei akıllı gözlük satışa sunuldu. Ne kadar?

PAYLAŞ