Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu! - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-06 12:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi olacak olan Mi 9 modeline ait detaylar gün yüzüne çıktı. Bazı iddialara göre Mi 9 işlemcisi ile ön plana çıkacak. Peki bu telefonun diğer donanımsal özellikleri ne olacak?

Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!

Xiaomi firmasının yeni amiral gemisi hem özellikleri hem de tasarımı ile birlikte büyük bir ses getirecek gibi duruyor. Zira bu sesi daha önce Mi 8 modeli de getirmişti. Şimdi tekrardan teknoloji devi, oldukça iddialı bir cihaz ile karşımıza çıkacak. Zaten daha önceki modelleri de oldukça iddialı bir şekilde karşımıza geliyordu. Yeni çıkaracak amiral gemisinin ismi Mi 9 olması bekleniyor. Bu model Snapdragon 8150 işlemci ile piyasaya sunulacak. İşlemcinin yanı sıra Mi 9 modeli, 6 veya 8 GB RAM kapasitesi ile birlikte satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

Sürgülü Xiaomi Mi Mix 3 Reklam Filmi YayınlandıSürgülü Xiaomi Mi Mix 3 Reklam Filmi Yayınlandı

Diğer özelliklere bakıldığında cihaz, Mi Mix 3 gibi bir strateji izleyebilir. Çinli teknoloji devi diğer akıllı telefon piyasasındaki şirketleri geride bırakmak istiyor. Raporda paylaşılan diğer bir bilgilere göre cihazda AMOLED ekran olacak. Ayrıca bu amiral gemisi içerisinde son dönemlerde çıkan telefonlarda sıkça kullanılan ekran altına entegre edilmiş parmak izi okuyucusunu da görüyoruz. Ayrıca cihaz 10 GB RAM'e sahip özel bir versiyon barındıracak. Akıllı telefon piyasasında son dönemlerde oldukça sık karşılaştığımız Xioami gün geçtikçe çok başarılı telefonlar çıkartıyor. Daha önceki modellerine bakıldığında özellikle Mi Mix ailesi kullanıcıların dikkatini çekiyor. Hem tasarımı konusunda hem de özellikleri konusunda oldukça başarılı işler çıkartan firma telefonlarını fiyat/performans sınıfında çıkarttığı için birçok kullanıcı Xiaomi telefonlara yöneliyor. Yönelmekte de oldukça haklılar diyebiliriz. Çünkü gerçekten telefonları şık bir tasarıma sahip. Son çıkan telefonlarına bakıldığında diğer rakiplerini geride bırakan bir sürü özellik barındırdığını görebiliyoruz.

Gelecek zamanlarda akıllı telefon piyasasında rekabet ettiği firmaları çok daha geride bırakarak bu piyasanın hakimi olabilir. Zaten haberlerde gördüğünüz gibi Xiaomi oldukça sık telefon üretmeye başladı. Son dönemlerde sürekli olarak farklı modeller ile gündemimize geliyor. Bu telefonunda oldukça başarılı olacağından şüphemiz yok.


Xiaomi Black Shark Türkiye'de Satışa ÇıktıXiaomi Black Shark Türkiye'de Satışa Çıktı
Merakla Beklenen Xiaomi Mi Mix 3 TanıtıldıMerakla Beklenen Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtıldı
Xiaomi'den Türkiye'ye Milli Jest!Xiaomi'den Türkiye'ye Milli Jest!

PAYLAŞ