Xbox, Series X tasarımlı buzdolabını tanıttı - Haberler - indir.com

Xbox, Series X tasarımlı buzdolabını tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-15 17:30:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

E3 2021 etkinlikleri esnasında oyun severlere verilen sözü tutan Microsoft şirketi, Xbox mini buzdolabı modelini duyurdu. İri kıyım bir Xbox Series X gibi gözüken bu mini buzdolabının satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor. 1 Nisan tarihinde Twitter Marketing resmi hesabı tarafından başlatılan bir interaktif etkinlikte #BestOfTweets etiketi altında anketler açılarak markalar bir yarış içine girmişti. Xbox oyun pazarlama bölümünün patronu olan Aaron Greenberg ise söz konusu etkinlik sürerken, Xbox’ın şampiyon olması halinde Xbox Series X mini buzdolaplarını yapacakları sözü verilmişti. Öyle de oldu ve Xbox etkinliği kazandı. Şimdi ise Microsoft, resmen mini buzdolaplarını duyurdu.

Microsoft’un 1 Nisan’da verdiği söz E3 2021’de tutuldu. Oyun dünyasının en önemli etkinliği olan E3 etkinlikleri esnasında bir tanıtım videosu  yayınlandı ve Xbox mini buzdolabı ilk defa gözükmüş oldu.

Xbox Game Pass Haziran 2021 oyunları açıklandı             Xbox Game Pass Haziran 2021 oyunları açıklandı             

Xbox mini buzdolabı tanıtıldı

Bu yeni buzdolabı Microsoft’un Xbox Series X’in tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Sosyal medyada ilk kez gözüken bu tasarım, buzdolabı olarak çokça paylaşılmış ve Microsoft ise Xbox Series X konsolu ile bu görseli karşılaştırmıştı. Microsoft, bu söz konusu gösteri esnasında Xbox mini buzdolabının fiyatı ve teknik özelliklerine dair herhangi bir detay paylaşmadı. Ancak tanıtım videosunda gözükene göre bu mini buzdolabı içine 10 adet 33 cl’lik içecek kutusu sığabileceği gözüküyor.

Microsoft tıpkı oyun dünyasında oyuncuların kullandığı Redbull dolaplar gibi bir girişim yaparak, bu mini buzdolabını üreterek satışa sunacak mı göreceğiz. Şuan için Xbox mini buzdolabı hakkında bilinenler bunlar olurken, böyle bir ürün piyasaya sürülür ise muhtemel olarak içerik üreticilerinde bu dolaplardan görmemiz mümkün olacak. Xbox mini buzdolabı içerisinde 10 adet hazneye sahip olacakken, ışıklandırma ve tasarımın Xbox’a benzemesi bekleniyor.  


Xbox Game Pass'e 10 yeni Bethesda oyunu geldiXbox Game Pass'e 10 yeni Bethesda oyunu geldi
Microsoft Flight Simulator Xbox için duyurulduMicrosoft Flight Simulator Xbox için duyuruldu

PAYLAŞ